torstai 4. maaliskuuta 2010

Lisää sukkia, sytoilua ja lankoja

Mainitsin, että olen ostanut hurjasti lankoja. Lankoja on laskujeni mukaan 300 g tehoste-Onnilankaa, 400 g ruskea kirjavaa akryylilankaa, 600 sinikirjavaa puuvillalankaa ja saman verran oranssikirjavaa lankaa. No tässä siitä saaliista kuva:


Yhdet sukatkin on valmistunut. Näissä kokeilin tiimalasikantapäätä. Kudoin kantapään 4.5 kertaa ja sain aikaan 2 kantapäätä. Jostain kumman syystä minulla välillä ikään kuin tippuu silmukka, vaikka neulonkin sen tuplasilmukkakerroksen huolellisesti. Onkohan kukaan muuten kokeillut neuloa vahvistettua kantapäätä tiimalasikantapään ohjeella? Kärjessä sukissa on sädekavennus ja koko yläpuoli on 2o, 2n neulosta.
 
Malli: Kärjestä aloitettu villasukka koko 28
Lanka: Novita Nalle Kielo, kului. 43 g
Sukkapuikot: 3 mm

TAYS:n alueellekin on perustettu oma sytomyssy-kampanja. Varsinainen kampajablogi on Langan Taikaa. Katsotaan, saammeko oman napin vai käytämmekö tuota alkuperäistä.

Tällä hetkellä puikoilla onkin sitten kauluri. Tässä laskin, että lapsia on 3 ja kaulureita 2, joten jokin ei oikein täsmää. Tähän asti kyllä yhdellä on ollut vielä kypärämyssy, mutta joko olisi ostettava isompi tai tehtävä kauluri tilalle. Koska minulta löytyy Novitan vauvalankoja (merinovillaa) jopa 3 väriä kauluriin riittävät jämät, niin tietysti laitoin yhden sellaisen työn alle. Tosin tämä taisi sitten levitä niin, että tämän mintun vihreän lisäksi täytyy tehdä myös farkun sininen ja vaaleanpunainen kauluri.

1 kommentti:

Jätä toki sananen minulle.