torstai 30. syyskuuta 2010

Mysteeri lankaa

Niin no ei ehkä mysteerilankaa, mutta ainakin mysteerihuivista on valmistunut kolmas ja neljäs vihje. Viimeistä aloitin tänään. Eihän tuo huivi enää mikään mysteeri ole, sillä moni on sen saanut jo valmiiksi, mutta minä etenen omaan tahtiini tehden muitakin käsitöitä välissä. Eilen tilanne oli tämä

Kävin nuorimman ja miehen kanssa Lankamaailmassa hakemassa lankoja Liekkisukkiin. Eihän sieltä pelkkien noihin sukkiin kuluvien lankojen kanssa ulos päästy, vaan mukaan tarttui vähän muutakin. Liekkisukkalangat ovat vasemman puolimmaisina. Keskellä olevasta olisi tarkoitus tehdä huivi, joko Revontuli tai sitten joku muu. Viimeiset sukkalangat tuli ostettua hinnan vuoksi. Päällä olevat valkoiset kerät tulivat kaupan päälle. Jostain syystä mies kuitenkin sanoi meille, että parempi tämä kuin olisi päästänyt meidät karkkikauppaan. Nuorinkin meni lankahyllyjä pitkin ja poimi nättinä pitämänsä langan sanoen "äiti ostetaan tätä".

1 kommentti:

  1. Minun mysteeri huivi jumittaa puolivälissä, mutta josko sen silti vielä valmiiksi saisi. Toisten ihania valmiita huivia kun katsoo, niin eihän tuota kesken raatsi jättää =)

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.