maanantai 14. maaliskuuta 2011

Tulihan jotain valmistakin

Viime aikoina ei ole käsistä valmiita tuotteita putoillut. Lauantaina sain kuitenkin Polvekeraitaiset sukat neulottua valmiiksi Lankamaailman neuletapaamisessa. Päättely meni kyllä tälle päivälle, mutta ei sekään kovin pitkäksi aikaa jäänyt roikkumaan. Olisi pitänyt tehdä tuonne sukan suuhun joustinneuletta pari senttiä. En oikein pidä tuosta lörpöttävästä ja rullaavasta yläreunasta. Muuten malli oli ihan kiva. Silmukoita oli kullakin puikolla 14, yhteensä 56.

Lanka: Nalle Sinikello,
kului 72 g 
sukkapuikot: 3 mm
Neulottu: 14.2.-14.3.2011

Laitetaan tässä samalla taas muistiin tämän hetken tilanne pistelyissä. Viime viikolla tuli pisteltyä jonkin verran. Kuva alkaa jo vähän paremmin hahmottua, mutta vielä puuttuu paljon.
Kun ostin tämän ristipistopaketin, ajattelin tätä jouluiseksi. Olihan se joulukuvapoistokorissa. Mutta kuten Sartsakin tuolla edellisessä kommentoi, niin olen nyt kyllä kallistunut enemmänkin tallitonttuun touhuissaan tallissa enkä joulutonttuun, joka on tekemässä vierailua talliin. Tosin minun vauhdillani tämä kyllä valmistuu ensi jouluksi, joten joulukuva siitä meillä voi tulla.


3 kommenttia:

  1. Kivat sinisävyiset sukat !

    Kuule, ei siellä kissan hännän sisällä ole muuta kuin vanua. Se on vaan leikattu siihen muotoon ja täytetty kovaksi :D

    VastaaPoista
  2. Nätit on sukat. Varaudupa käymään postissa loppu viikolla ;)

    Terkuin SNY

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.