lauantai 17. syyskuuta 2011

Postia SNYltä

Eilen tuli pakettikortti ja Pikkukässä heti postin tuotuaan kertoi, että nyt tuli SNYn paketti. No seurasihan hän jo kevään kierrosta ja oli innokkaana mukana, joten hän tiesi homman nimen. Illasta lähdimme ajoissa liikkeelle ja poikkesimme matkalla postissa paketin hakemassa. Maltoimme kyllä kotiin asti ennen kuin avasimme sen, vaikka paketti joutuikin odottamaan autossa yhteisen harrastuksemme ajan.

Uskomattoman runsas oli paketin sisältö. Olikohan SNYni laittanut koko 4 kk summan tämän paketin sisältöön? Paketista löytyi 2 kerää Teeteen Pallas-lankaa, jota en ole ennen neulonut. Värikin oli ihan minun väriäni. Sen lisäksi siellä oli puikkomittari, jossa on myös lankaleikkuri. Minä en ole sellaiseen ennen törmännyt, mutta se on näppärä, sillä nuo lapset tuppaavat lainaamaan tai piilottamaan minun käsityösakseni jatkuvasti. Myös Rooibos-teetä löytyi makua, jota en olekaan ennen maistanut. Pidän yleensä Rooiboksesta, joten oikein hinkuan sitä maistamaan. Ja tietysti mukana oli haudutuspusseja teelle ja serviettejä suun pyyhintään, kuinka ajattelevaista SNYltäni. Kuvassa on vielä avaamaton suklaalevy, mutta aamulla se oli syöty *punastuu*. Hevoslehteä en ehtinyt eilen lukea, sillä puuhailin illan elävien hevosten parissa. Lehti näyttää mielenkiintoiselta, enkä sitä ole ennen nähnyt. Valitettavasti kauniin kortin pinta heijastaa niin, ettei hiirikuva näy valokuvassa.
Kiitoksia oikein paljon SNYni.


Täytyy tässä sen verran tulevasta syksystä ja talvesta paljastaa, että joko minulla on runsaasti neulonta-aikaa linja-autossa istuen, tai sitten käsityöaika menee minimiin. Nuo työkuviot kun muuttuvat täysin.

Sukkasadon sukat etenevät mutta olen nyt taas innostunut pistelemään ristipistoja. Tähän hätään ei ole valokuvaa tarjolla, mutta muutama lanka on tullut pisteltyä kuvaan lisää.

2 kommenttia:

  1. erittäin salainen sny-tonttu17. syyskuuta 2011 klo 22.17

    Hauskaa että paketti oli mieluinen! Ensi kuussa saatkin sitten jotain aivan erilaista ;) en minäkään ollut ennen nähnyt lankaleikkuria puikkomittarin yhteydessä, lienee ihan uusi juttu. Olisikohan pitänyt pakata pakettiin myös laastareita? Ainakin kirjeveitsenä toimivaan turvavyöleikkuriin olen iskenyt sormeni muutamaan kertaan...

    VastaaPoista
  2. Hei, huomasitko, että voitit lohdutuspalkinnon blogini arpajaisissa. Laitatko yhteystietojasi tulemaan s-postiin (outi piste lavikainen at gmail piste com), niin saan paketin matkaan.

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.