maanantai 23. tammikuuta 2012

Hups, kuinkas siinä näin kävikään

Moni varmasti tietää, että Citymarketissa on nyt Arjen Säästöjä -päivät. No niillä on kyllä milloin milläkin nimellä jotain tempauksia menossa. Ja liki kaikki ovat varmaankin nähneet Novitan uudet lanka- ja värikartat. Lauantaina poikkesimme paikallisessa Cittarissa ja katselin heidän ale-lankojaan. Silloin ei vielä mitään mukaan tarttunut, mutta eilen oli pakko mennä hakemaan pikkuvasikoille, joita lapsiksikin kutsutaan, lisää maitoa heidän juotua liki 3 l maitoa vrk:ssa (!). Ja enää en voinut vastustaa kiusausta. Yksi väri johti sitten toiseen, joka johti kolmanteen, jotenka lankaa tarttui mukaan RUNSAASTI. Puolustukseksi on sanottava, ettei Tico Ticoa saa kohta enää.
Valkoista ja sinistä on niin paljon, että niistä saa minullekin jotain, punaista vain lasten kokoihin varmasti riittävästi, tosin aika isoihin sellaisiin.

3 kommenttia:

 1. Joo, kyllä nyt kannattaa hamstrata, kun Tico Ticoa vielä saa!

  VastaaPoista
 2. Tottakai pitää kauniita lankoja ostaa, varastoon :)

  VastaaPoista
 3. Hamstrauksesta ei koskaan pahaa sanaa ;).
  Juu, me asumme tunnetusti seudun kylmimmässä paikassa. Naapuri seurasi auton mittarista, että välillä lämpenee Tampereelle ajaessa jopa 10 astetta! Eikä tarvitse mennä kuin puolentoista km:n päähän naapuriin, niin siellä on jo 2,5 astetta lämpimämpää (auton mittarin mukaan). Tämä on suopohjainen peltoaukea, pikku järvikin tuosta kyökin akkunasta näkyy, kaipa se vaikuttaa. Onneksi on sentään seinät ympärillä :).

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.