tiistai 21. elokuuta 2012

Sukkailua

Tuli ilmoittauduttua vuotuiseen sukkasatoon. Kai sitä voi jo sanoa vuotuiseksi, koska tämä on kolmas kerta. Sitä en tiedä, saanko Hillokellariin mitenkään paljoa täytettä, mutta yritellään. Tosin ensin pitäisi saada keskeneräiset sukat pois puikoilta, jotta pääsee aloittamaan Sukkasatoilun. Viikonloppuna jo tutkailin Novitan Sukkalehteä ja mietiskelin malleja. Lankaa löytyy edelleen varastoista yllin kyllin.

Sen sijaan snylystä myöhästyin. Tuli sunnuntai-iltana mieleeni, että sellaiseenkin voisi osallistua taas näin syksyn tullen. Keväällä pidin tarkoituksellisesti taukoa. Vaan siihen oli ilmoittautuminen mennyt umpeen perjantai-iltana. Jos suunnitelmat menevät yhtään niin kuin pitäisi, niin voisi kyllä tulla kiirekin, sillä syksylle (ja ensi keväällekin) olisi tarjolla ohjelmaa yllin kyllin. Tai siis nykyiset suunnitelmat ovat vaihtoehto kaksi, sillä sen parhaan vaihtoehdon toteutuminen on niin monesta kiinni. Joka tapauksessa jo kiinteä osa suunnitelmista teettää töitä ja sitten se jompi kumpi vaihtuvista siihen vielä toivottavasti päälle.

3 kommenttia:

  1. Kiitos vierailustasi blogissani. Siellä ei paljon luettavaa ole kun vasta sinne muutin suivaantuneena Vuodatukselle.Hiljalleen kuitenkin=) Ihana löytää uusia blogeja. Alankin tässä blogiasi tutkailemaan mitä kaikkea kivaa täältä löytyy. Tsemppiä sukkasatoon...minunkin pitää tikutella keskeneräiset ensin loppuun =)

    VastaaPoista
  2. Voi, SNY meni ohi, mutta kurkkaa Salainen Marttaystävä, http://smy.blogspot.com. Viimoinen hetki ilmoittautua!

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.