keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Sateenkaarisukat

Eilen sain pääteltyä Ravelryn helmikuun SSH:n sukat. Ostin joku aika sitten Novitan Nalle Kesäkimppu-lankaa ja ajattelin, että kyllä sille käyttöä löytyy. Sitä löytyikin yllättävän pian. Minusta tämä lanka oli aivan omiaan tähän malliin. Tämä malli on Ulla-neuleesta, kuten haasteessa edellytettiin. Kuvan otin puhelimella, koska taas oli kamerasta akku loppu. Siihen ostettiin tarvikeakku ja tuntuu, ettei se oikein lataudu täyteen.

Malli: Sateenkaarisukat, koko n.30
Lanka: Novita Nalle kukkaketo kesäkimppu, kului. 44 g
Sukkapuikot: 3 mm
Neulottu: 01.-19.2.2013

Niin tervetuloa kaikki uudet lukijat. Muutama näyttäisi tulleen lisää varmaankin SNY-kierroksen innoittamina. Ja paljon kiitoksia monista kommenteista, joita olen viime aikoina saanut.

Kommenteissa itse jo vähän valittelinkin, että haluaisin siitä SNYni lähettämästä langasta kovin mielelläni alkaa neuloa itselleni villatakkia, mutta "tilaustöitä" ilmaantui runsaasti. Innostuin nimittäin kokeilemaan intarsiaa, jota en ole ennen tehnyt. Samaisessa Novitan syksyn 2010 lehdessä on myös pöllö-paidan ja karhu-paidan ohjeet ja niillekin löytyisi ottajat. Saa nähdä, jaksanko neuloskella niitäkin ja miten käy SSH:n maaliskuun sukkien. Tuohon SSH:n lähdin kyllä mukaan sillä mielellä, että teen niitä silloin, kun huvittaa, enkä ota paineita väliin jättämisistä.

4 kommenttia:

  1. Ihanat sukat, niin pirteän väriset!

    Voi kun vuorokauteen saisikin lisätunteja niin ennättäisi toteuttaa ne kaikki ihanat suunnitelmat!

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.