tiistai 26. tammikuuta 2010

Jatketaan vielä

Kokeilen Heivattujen kudelmien Marin tapaa kutoa molemmat hihat yhtä aikaa puikoilla.Jostain syystä minulla aina toisen olkapään, hihan jne aloitus tuppaa venymään ja ehkä tämä auttaisi. No puikoilla olevan paidan etukpl toinen olkapää kyllä tuli joutuisasti sen ensimmäisen ohessa samoilla puikoilla. Ei tullut sitten ensimmäisen osan jälkeen sitä "nääh ei tänään" -ilmiötä, joka joskus tulee. Nyt tuli neulottua molemmat samalla kertaa. Ja samaa siis kokeilen noiden hihojen kanssa. Lyhyet hihat eivät edes valmiina paina kovin paljon.

Eilen Vapaa Valinnan lankahyllyllä muuten parikin vanhemman puoleista tuntematonta naista ja minä, arviolta heitä 20-30 v nuorempi, juttelimme langoista aivan ex temporee.Näinhän se käy, langat yhdistävät sukupolvia ja tuntemattomia.

1 kommentti:

  1. Hei ja kiitos kommentistasi! :) Oletkin minulle uusi tuttavuus, mutta niin näkyy olevan uusi tämä blogisikin, tervetuloa vaan bloggaajien joukkoon! :)

    Värianalyysista vastaan, että ei tietenkään hiuksia tarvitse värjätä toisenväriseksi, jos on käynyt värianalyysissa. Kyllähän se luonto on osannut oikeanväriset hiukset ihmiselle laittaa, eli se oma väri sopii omaan ihonväriin tietysti kaikkein parhaiten. :) Mutta minulla oli silloin värianalyysissa käytyäni tilanne, että hiukseni olivat jo värjätyt, joten halusin värjätä ne uudelleen jollain paremmin sopivalla. Yksi vaihtoehto olisi tietysti ollut, että olisin antanut hiusten kasvaa niin kauan, että sen vanhan värin olisi saanut leikattua pois, mutta kun minulla on puoleen selkään ulottuvat hiukset, niin kasvattaminen olisi kestänyt aika monta vuotta, enkä halunnut leikata lyhyeksikään. :) Ja kun minä tykkään välillä vaihdella hiusväriä, niin on hyvä tietää, mitkä sävyt sopivat. Mutta varmasti se ihan oma väri on se paras väri! :)

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.