torstai 28. tammikuuta 2010

Vain uusia töitä alulle

Valmista ei ole tullut. Sen sijaan parikin uutta tuli aloitettua. Minulla on kolmeakin väriä Huopasta kerän loppuja, tai harmaata on melkein kerä muita vain pienet nytyt. Mietiskelin, mitä niistä tekisi. Ja tänään sitten silmiini osui nuo meidän talouspaperin korvikkeet ja niiden sijoituspaikka. Niinpä ryhdyinkin virkkaamaan Huopasesta niille koria. Hidasteena tuon tekemisessä on vain se, että täytynee antaa innokkaan pienen virkkaajankin tehdä vähän, joten ei auta tehdä loppuun ilman häntä.

Tuon innokkaan nuoren virkkaajan kanssa aloitettiin tänään myös keppihevosten askartelu. Minä teen vielä askartelutaidottomalla ja hän tekee itselleen keppihevosta.eli ihan omaan käyttöön menevät molemmat. Mallina on perinteinen Vanha Villasukka. Nyt päästiin vain aloittamaan harjan tekemistä hevosille.

muoks. estetään mahdollista haamuilu. Kävin vain muokkaamassa hieman asetuksia.

2 kommenttia:

  1. Huopasesta voi virkata patalappuja ja sen jälkeen pesukonehuovuttaa. Voi käyttää hyvin keränloppujakin, jos tekee vaikkapa pyöreänä, niin voi virkata niin kauan kuin lankaa riittää ja vaihtaa sitten väriä. Itse kun teen pyöreän patalapun jämälangoista, teen keskustan sillä värillä, mitä on vähiten, seuraavaksi langaksi vaihdan sen mitä on toiseksi vähiten jne. ja reunoille sitten sitä mitä on eniten. Ja kun virkkaa spiraalina eli seuraava kerros jatkuu suoraan, niin ne langanvaihdot voi tehdä ihan missä kohti vaan. Siinä on ainakin hyvä ja tarpeellinen käyttökohde Huopasille! :)

    VastaaPoista
  2. Mari: Meillä ei noita patalappuja harrasteta kotona eikä lähipiirissä, joten en niitä viitsi tehdä. Muuten ne olisivatkin hyvä kohde.

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.