tiistai 18. toukokuuta 2010

Hiljaiseloa käsityörintamalla

Viime aikoina ei ole tullut kovin paljon valmista käsityörintamalla. Aika on kulunut paljoltikin tähän

Aikaa on mennyt myös jonkin verran tähän

Myönnetään, että olen myös surffaillut netissä. Ja sieltä paljastuu seuraavaa, eli kävin shoppailemassa Tapion lankakaupan Drops-alessa.

Lopulta kyllästyin työn alla olevaan työhöni, jota neulotaan Novitan Jivestä, mikä ei ole käsiystävällisin lanka. On siitä jo koko takakappale ja puolet molemmista etukappaleista valmiina. Hihat ja huppu puuttuvat. Ja tältä se näyttää nyt.

Niinpä tein välityönä Spiral scrubbin ihan uteliaisuuttani, miten se tehdään. Koska se on niin valoisan värinen, laitan sen myös teemasanavirkkaukseen Valo-sanalla. Siitä ei kyllä ole hajua, mihin sitä tulee käytettyä.
Lanka: Novita Alabama, oranssi, kului 7 g
Koko: halkaisija 6 cm (20 s x 22 krs)
Koukku: 3.5 mm

Kuten tarkkaavaisimmat muistavat, olen kutonut tuosta samasta oransista langastu Rinsessa-pipon.

3 kommenttia:

 1. Täällä löytyy taas kadehdittavan kokoinen lankakasa. Itse täytyy vaan kuvista ihailla tuon järkyttävän oman lankavaraston takia.
  Matonkuteita rahtasin tänään tuonne maalle varastoon, kun leikkimökki on turkasen täynnä jotain rättejä.
  Kukkien multia minäkin äsken vaihtelin, kun se on parempi tehdä ulkona kuin kevättalvella sisällä. Muuten vähemmän edes vaihtelen multia. En ole ns. multasormi, tykkään enemmän käsitöistä. Näin keväisin vähän nostaa päätään pieni puutarhuri, mutta hyvin vähän. Äkkiä menee se tunne ohi.

  VastaaPoista
 2. Sulta puuttuu tosta kommentoinnista se vaihtoehto, että pääsisin vuodatuksesta oman blogini osoitteella. Jouduin nyt kirjautumaan tuonne googleen.

  VastaaPoista
 3. Pirena: Tuo kasa oli siis vain viimeiset shoppailut Tapion lankakaupasta, ei minun kaikki lankani.
  Sallin kommentoinnit vain rekisteröityneille käyttäjille haittojen minimoimisen vuoksi. Haitoilla tarkoitan sekä roskapostityyppisiä kommentteja että ilkeilyjä. Kummasti tuo rekisteröityminen vähentää etenkin jälkimmäisiä.

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.