tiistai 25. toukokuuta 2010

TAYSin myssyjen luovutus ja jatkoa TAYSin myssykeräykseen

Nyt on sitten luovutettu toukokuun erä myssyjä TAYSiin. Vielähän niitä saa tehdä ja niitä tarvitaan tulevaisuudessakin. Mutta siitä myöhemmin tässä kirjoituksessa.

Myssyjä oli luovuttajilla kaikkiaan 2427 kpl. Näistä Aamulehteen oli tullut 1611 kpl ja loput muita reittejä. Vallan huima saalis siis kaikkiaan. Myssyjä odotettiin tulevan muutamia satoja, joten tällainen saalis löi ällikällä niin kerääjät kuin myös TAYSin vastaanottavan pään. Tässä kuva luovutustilaisuudesta:
Kuvassa Aamulehden toimittaja ja ylilääkäri Kellokumpu-Lehtinen.

TAYSiin on luvattu toimittaa lisää myssyjä marraskuussa. Eli kaikki, joilla myssysormea kutittaa edelleen, voivat niitä valmistaa. Tampereella ovat niin Verkaranta kuin Taito-shop:kin luvanneet ottaa niitä vastaan myös jatkossa. Aamulehteen myssyjä ei enää kannata toimittaa, vaan noihin edellä mainittuihin. Lisää vastaanottavia paikkoja voi tulla vielä myöhemmin.
Myös miehet ovat toivoneet itselleen myssyjä. Niinpä myös miehisiä malleja ja värejä kannattaa tehdä. Pitsimyssyt eivät taida kovin monelle miehelle olla mieleen.

Viikonlopun, eli varmaankin sunnuntain, Aamulehdessä on juttu luovutustilaisuudesta. Laitan siitä sitten parhaita paloja tänne tiedoksi ja linkin, jos sellaisen löydän.

3 kommenttia:

  1. Uskomaton myssymäärä - onnittelut! :)

    VastaaPoista
  2. Uskomaton määrä myssyjä! :) Arvasin minä, että saatte paa-aaljon myssyjä, mutta että näin paljon! Ihanaa! Ja hyvä, kun teidänkin keräys jatkuu. ;)

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.