keskiviikko 25. elokuuta 2010

Suunnittelu, suunnittelua

Ilmoittauduin jo jokin aika sitten sukkasatoon, ja nyt olen suunnitellut kovasti, mitä sukkia on tarpeen ja mitä haluaisin muuten vain kokeilla. Listalle on tullut jo muutamia sukkia. Onneksi osa niistä tulee vähän pienempään kokoon (26-27, 28-29 tai 32-33), joten toiveissa olisi saada valmistakin aikaiseksi.
Suunnittelussa on tullut seilattua pitkin nettiä, koska muistin nähneeni muutamia kivoja malleja, mutten tietenkään ollut ottanut linkkejä talteen. Ja siinä samassa törmäsin LankaLuolan arvontaan ja linkitän sen nyt sitten tähän.

Tällä hetkellä yritän kovaa vauhtia neuloskella itselleni syystakkia toiveissa saada se varsin pitkälle Sukkasadon alkuun mennessä. Tuskin se ihan valmiiksi asti tulee, mutta lopun teen sitten välitöinä sukkien ohessa.

Olen myös neulonut toisen liivihameen valmiiksi, mutta se on viimeistelyä vaille. Yritän saada molemmat tytöt samalle kertaa kuvaan hameet päällä, kunhan tuo toinenkin on valmis. Tuota lankaa jäi yli 200 g, joten tarkoitus olisi tehdä siitä vielä nätit sukat molemmille vaikka hameiden kanssa käytettäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki sananen minulle.