tiistai 31. elokuuta 2010

Sukkasadon alkuun noin 4.5 tuntia

Kaivoin juuri aloitukseen suunnittelemani sukkalangat esille. Olen koeponnistanut peukaloani paksummilla puikoilla, joilla ei kyllä kovin pitkään onnistu neuloa ennen kuin ärsyyntyy liikaa.

Ajattelin aloittaa nopealla työllä ja neuloa alla olevasta kuvasta sinisävyisestä langasta ensin ihan perussukat miesteen kokoon. Jos sitä jää poikien sukkiin riittävä määrä ylitse, niin sitten niihin loput myöhemmin sukkasadon aikana. Sitten otan työn alle punaisen langan, joka on ylijäämää tyttöjen hameista. Toisen olenkin jo täällä esitellyt ja toisesta puuttuu vielä viimeistelyt. Lankaa piti olla aika täsmällisesti tarvitsemani määrä Novitan mukaan, mutta sitä jäikin yli reilut 150 g. Tuosta ylijäämästä pitäisi tulla jonkinlaiset pitsisukat molemmille tytöille.

Haluaisin testata myös, minkälaista Dropsin Fabel on neuloa. Sitä olisi tarjolla peräti kahta eri väriä. Molemmat ovat Tapiolta tilattuja. Niille olisi pari ohjetta varattuna. Ja Novitan Polkkaakin tarttui kaupasta jossain välissä mukaan, mistä voisi sukkia tehdä.
Jos näiden jälkeen vielä on tekemisen pulaa, niin kaapista löytyisi vielä muutama kerä Novitan Nallea, ellei kauppaan pääse. Voihan aina käydä niin, että tulee äkkilakko.

3 kommenttia:

  1. Fabel on aivan ihanaa neuloa; ei halkeile ja juoksee puikoilla sutjakasti. Valmista tulee siis mukavasti aikaan, vaikka onkin aika ohutta. Ja joissain kerissä on ihan namiväritkin =) Mukavaa sukkasatoa!

    VastaaPoista
  2. En ole syntyperäinen, enkä likikään :D. Vasta 2002 muutimme tänne, tähän kirkon viereen :).

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.