lauantai 22. lokakuuta 2011

Lokakuun painava paketti

Jo torstaina tuli SNYltäni paketti. Silloin ehdin poiketa postissa sen hakemassa, mutta juuri muuta en joutanutkaan. Ja eilinen meni myös kiireessä, enkä ehtinyt koneelle. Toivottavasti ei Ystäväni pahastunut tästä viivästyksestä bloggauksessa.

Oikein painava paketti sitten odottikin postissa minua. Siinä oli muistettu myös lapsia. Toivottavasti suuntasit vain sen kirjan lapsille, sillä minä herkkusuu vetelin kaikki ne syötävät *punastuu*. Kuvasta puuttuu kyllä se Smoothi-rasia *helottaa vieläkin punaisempana*.  Eli paketista löytyi Sukkasillaan kirja, ja ei minua haittaa se, että se on käytettynä ostettu. Itse pyrin harrastamaan kierrätystä, mikäli vain mahdollista, ja tuo kirja on todella siisti. Siinä olikin hyviä perusjuttuja sukkien tekemisestä ja muutamia malleja, joita voisi kokeille. Sitten siellä oli Herra Hakkarainen kirja. Saa nähdä, tuleeko se jo tänään luettua iltasatuna. Pirkka.karpaloitakin siellä oli, siis oli *hehkuu punalamppuna*. Ja Elvarin korvikset; ihanat, sillä olen noita hinkunut jo vähän aikaa ja miettinyt, osaisinko sellaiset itse tehdä.

2 kommenttia:

  1. Itselläkin on ollut hässäkkä-loppuviikko, joten en ole ehtinyt "vahtimaan" oletko saanut pakettisi vaiko et, niinpä en ole myöskään voinut pahastua postauksen puuttumista. Herra Hakkarainen on kolahtanut ainakin minun elämääni kuuluviin pikkutyttösiin ja kirja on siitä kiva, että sitä on hauska myös aikuisen lukea :) mikään ei ole puuduttavampaa kuin lukea uudelleen ja uudelleen ääneen kirjaa joka on itsestä umpitylsä...

    VastaaPoista
  2. Kivan paketin oletkin saanut :)

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.