lauantai 26. marraskuuta 2011

Ihana paketti postista

Eilen tuli kotiin pakettikortti. En odottanut marraskuun pakettia ennen ensi viikkoa, sillä SNYni oli kommentoinut minulle ehtivänsä postiin vasta perjantaina. Niinpä olinkin yllättynyt saadessani sen jo eilen. Postiin pääsin vasta tänään ja paketin sisältö sitten yllättikin minut täysin. Tiesin kyllä, että teemana on keittiö, mutta tällaista toteutusta en arvannut. SNYni oli lähettänyt minulle sellaista, mitä ei saa mistään muualta. Jaa, että mitäkö paketissa oli. Siellä oli omatekoista hirvisäilykettä ja lihapiirakan ohje hirvisäilykkeelle. Sen lisäksi siellä oli amerikkalaisella ohjeella tehtyä mustikkahilloa. Jos tuo on nin hyvää kuin hän sitä kehui, niin varmasti kyselen ohjeen joulun jälkeen, kun tiedän, kuka ystäväni on. Hillon keralla nautittavaksi oli ohukaisjauhetta, sellaista jopa lasten helposti sekoitettavaa. Ja jälkien siivoamista varten Virkkukoukkusen tiskirätti, jonka teksti oli täysin minua :) Tiskirätissä oli myös Virkkukoukkusen rintanappi, jonka kiinnitän käsityöpussukkaani. Eikä se vielä siihen loppunut vaan paketista löytyi vielä lankaa niin paljon, että siitä saisi tehtyä 4 tossut ohessa olleen ohjeen mukaan. Tossuille onkin käyttöä, sillä hipsuttelen nykyään villasukissa päivisin töissä.


Oikein paljon kiitoksia ihanasta ja erityisestä paketista SNYlleni!

4 kommenttia:

 1. Kiva että kelpasi! Hirvipurkin lähettämistä hieman mietin, kun kaikki ihmiset eivät tykkää riistan mausta. Muistan kun ex-työpaikassa esitin ruokalista-toiveena poronkäristystä. Taisin olla lähes ainoa joka sitä söi =) eukot vain pyörittelivät lihanpaloja lautasellaan ja valittivat että "tämä maistuu ihan elukalle"..

  VastaaPoista
 2. Voi meillä on lastenkin herkkua poron-/tai riistakäristys. Katsotaan, miten suomalainen oikea riistan lihan kelpaa, mutta tuskin siinäkään on ongelmaa.

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti !
  Tuo lankapussi, erityisesti !

  Eihän siinä mitään anteeksipydettävää ole... kiva tietää että usein sivuillani poikkeat :D

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.