perjantai 11. marraskuuta 2011

Käsityö-aiheisia tapahtumia

Parina seuraavana viikonloppuna onkin käsityö-teema esillä oikein kunnolla. Huomenna pitäisi mennä taas neulekahvilaan Lankamaailmaan. Siellä menee sellaiset 3 tuntia turisten ja neuloen. Ellei sitten ensi yönä joku sairastu mahatautiin. Vasta yksi on sen sairastanut ja sitä on kuulemma koulussa liikkeellä, joten pidetään vain peukkuja, ettei muut sairastu.

Ja sitten onkin Kädentaidot messujen aika tuossa kuun puolen välin jälkeen. Hiukan leikittelin ajatuksella hankkia koko viikonlopun kattavan lipun, mutta luulisin käyväni siellä vain yhtenä päivänä kuitenkin. Valitettavasti vain haluaisin mennä sunnuntaina ja silloin olisi jo muutakin ohjelmaa. Perjantaina ei ainakaan jouda. Niinpä lauantai on se todennäköisin päivä siellä kävellä. Ellen sitten saisi siirrettyä sitä sunnuntain ohjelmaa ilman minua tehtäväksi.

Ja SNYni, olet tosiaan oikeassa, ettei meillä olla kasvissyöjiä. Niin jalalliset kuin eväkkäätkin  tulevat syödyiksi. Toisaalta en ole edes varma, etteivätkö kasvitkin tuntisi kipua niitä riivittäessä tai maasta revittäessä. Me vain emme vielä osaa kommunikoida niiden kanssa. Niinpä en koe lihansyöntiä sen suurempana paheena kuin kasvissyöntiäkään. Vasta tällä viikollahan luin lehtijutun siitä, että vegetatiivisessa tilassa olevat ihmiset eivät olekaan niin "kasviksia" vaan ymmärtävät ja tuntevat enemmän kuin tähän mennessä on ymmärretty. Miksei siis olisi mahdollista, että joskus 100 vuoden päästä todetaankin, että sian teurastaminen on inhimillisempää kuin perunannosto tai mustikoiden poiminta.

1 kommentti:

  1. Toivottavasti vatsatauti ei sinuun iske. Itse sairastin sen viimeviikolla. Ja huono-olo kesti monta päivää :(

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.