torstai 1. maaliskuuta 2012

Niisk, kröh

Juu meillä sairastellaan. Viime viikolla yksi ja tällä viikolla jos toinenki, kolmaskin ja neljäskin. Sen verran oli tuuria, että tuo yksi tervehtyi perjantaiksi ja viikonlopuksi riittävästi lähteäkseen laivalle. Laivasta emme kyllä uskaltaneet lähteä länsinaapurin maan kamaralle, koska jaksamisesta ei ollut varmuutta. Ja onneksi sitten ei muut sairastuneet matkalla.
Itse sinnittelin pari päivää töissä, mutta tänään oli pakko antaa periksi ja hankkia loppuviikoksi sairaslomaa, tai vajaa kaksi päiväähän tuota nyt tuli saatua, tänään kun kävin kääntymässä töissäkin vielä.

Tänään ilmeistyi uusi TeeTee-lehtikin. Nopeasti tuota vilkaisin. Pitäisi pojalle villatakki tehdä, hoikka ja palelevainen kun on malliltaan. Tuossa lehdessä oli parikin mallia. En vain vielä joutanut sen tarkemmin tutustua, olisivatko nuo sopivia. Takin pitäisi olla "venyvä", eli ei saa jäädä heti pieneksi kasvavalla, suhteellisen ohut, helposti puettava, alle vaatteita salliva muttei löysä ja tietysti pojan makuun sopiva. Voipi kyllä mennä ostotavaraksi nykyisellä puikkojen heiluttelutahdilla.

1 kommentti:

Jätä toki sananen minulle.