sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Neuletapaamisessa

Eilen oli taas Lankamaailmassa neuletapaaminen. Tällä kertaa siellä oli paikallisesta ilmaisjakelulehdestä toimittaja paikalla. Pikkukässän kanssa välttelimme visusti kuvaan joutumista, minulla kun on periaatteena, ettei lapsista kuvia nettiin. Netissähän on nykyään liki kaikista lehdistä näköispainokset. Samoin Pikkukässän haastattelu tuli kiellettyä. Muuten tapaaminen menikin vanhoja latuja: maailmaa parannettiin monelta kolkalta ja muutenkin vaihdettiin kuulumisia. Siinä ohessa neuleet edistyivät, elleivät jopa valmistuneet.

Minä tipautin sinne tässä viimeisen kuukauden aikana valmistuneet TAYSin myssyt. Vain kaksi oli ehtinyt valmiiksi asti. Kummasti tuota linja-autoneulomista haittaa se, että kotiin päin tullessa yli puoleen matkaan joutuu usein seisomaan bussin ollessa aivan täynnä. Onpa tässä kerran ollut hilkulla, että mahduin bussiin ylipäänsä. Toinen myssyistä oli kuvausvaiheessa vielä päättelemättä, mutta kyllä se pääteltynä keräyskoriin pääsi.

Malli: Keskosmyssy
Lanka:  Novita  Baby, kului n. 20 g
Sukkapuikot: 3 mm
Neulottu: 14.10.-10.11.2012 Ravelry

2 kommenttia:

  1. Varmasti kivoja tuollaiset neuletapaamiset.

    VastaaPoista
  2. Niin ne lisäävät neulomisen yhteisöllisyyttä. Minä kyllä menen sinne jo senkin takia, että kerran kuukaudessa tuon ajan saa keskittyä kokoaikaisesti neulomiseen. Kotona kun koko ajan tulee keskeytyksiä.

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.