sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Paketti postista

Perjantaina posti toi tullessaan pakettikortin, SMYltäni tietty. Hän ei vielä paljastanut itseään vaan lupasi tehdä sen hieman myöhemmin tulevan lähetyksen mukana. Paljon hän oli tähän pakettiin laittanutkin: kolmea erilaista maustetta glögiin, rusina-mantelisekoitusta (jos katsot tarkkaan, näet sen olevan jo käytössä), 3 suklaatikkaria (sovimme lasten kanssa niiden olevan hieman myöhemmäksi, ehkä vasta jouluksi), pari joulukoristetta (tonttu ja pallo), kahvisaippuan, suklaalevyn, Rooibos-teetä, pari erilaista liinaa, serviettejä, piparkakkumuotin ja kirjekuorellisen askartelutarvikkeita.  Tuota viimeistä en ole vielä tarkkaan edes ehtinyt tutkia, todennäköisesti osa sen sisällöstä tulee vielä tänä vuonna jouluaskarteluissa käytettyä.

Laitoin kaiken esille ja otin kuvat. Kun olin kerännyt tavarat pois, aloin miettimään, että hetkinen eihän kuvaan tullut niitä lankoja. En viitsinyt enää noita muita levitellä, vaan otin langoista oman kuvan. Paketissa oli siis vielä Novitan Teddy -lankaa ja Kotikulta Sofia -lankaa.3 kommenttia:

  1. Ihanuuksia kaikki. Jäin katselemaan noita tikkareita. Eihän noita raskisi edes syödä.

    VastaaPoista
  2. Onpa suloinen, pehmoinen, makea ja idearikas paketti!

    VastaaPoista
  3. Ompas ihanan jouluinen sisältö, itsellekin suorastaan herahtaa vesi kielelle. Ja täytyy kyllä sanoa, että on teillä kovahermoiset lapset (tai vanhemmat), jos noin herkulliset tikkarit ovat vielä aattona jäljellä.

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.