keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Maaliskuun paketti

Eilen postiljooni pudotti postilaatikkooni pakettikortin. Tiistai olikin hyvä päivä, sillä käymme silloin muutenkin yleensä kaupoilla ja posti on samalla suunnalla. Kotiin päästyäni paketin ympärillä oli monta uteliasta silmäparia. Oli työn ja tuskan takana, että sain purkaa ensin kauppakassit ja tehdä muut välttämättömät työt. Sitten avasin paketin huolellisesti silmäparien edelleen valvoessa puuhaani. Esine kerrallaan otin tavarat ulos laatikoista edelleen uteliaiden silmäparien tarkkaavaisen seurannan alla. Paketista purkautui tällainen määrä tavaraa.
Vasemman yläkulman patalappu on neulottu samanlaiseksi molemmilta puolilta. Se on varmasti hyvä ja tiivis, jos sitä edes raaskii patalappuna käyttää.
Rairuoholle ja suklaamunille on jo käyttöä, sillä kylvöt pitäisi tehdä kiireesti ja lapset ovat kaupassa useamman kerran huomautelleet, että rairuohon joukossa pitää olla munia. Niin ja nuo tiput pääsevät sinne myös.
Servietit ovat aina tarpeen ja samoin huulirasva.
Teeteen Pallas langoille taidankin jo tietää käytön, kunhan vain ehdin sen toteuttaa. Ja Woolista voisi tehdä itselleen hatun hukkaamani tilalle.
Yleensä olen varsin huolellinen tavaroideni kanssa, mutta tänä vuonna on talvitakkini tasku jo pari kertaa yrittänyt tehdä tepposet. Ensimmäisellä kerralla hukkasin ihan lopullisesti hattuni, toisella kerralla kävelin vain reilun satametriä taaksepäin hakemaan lapaseni.
Kiitoksia oikein paljon ihanasta paketista SNYni!

9 kommenttia:

 1. Kiva, että paketti löysi perille ja tykkäsit. Nosti hymyn huulille, kun ajattelin kuinka olet availlut siellä pakettia "virallisten valvojien" seuratessa vierellä.

  Ihanan näköinen muffinsi tuossa alempana - jaksaisipa itsekin joskus leipoa...

  VastaaPoista
 2. Kivan keväinen-ja pääsiäisaiheinen paketti. Minuakin nauratti nuo "viralliset valvojat" :)

  VastaaPoista
 3. Nämä "viralliset valvojat" ovat oppineet, että usein he saavat jotain paketin sisällöstä. Niin tälläkin kertaa. Kylvin muuten tänään vielä rairuohot multaan.

  VastaaPoista
 4. todella kiva paketti. Tuo patalappu on kyllä todella ihanan näköinen!

  VastaaPoista
 5. Ihanan väristä toi Pallas-lanka :)

  VastaaPoista
 6. Pallas on tosi mukava lanka neuloa. Mahtavan ihana Pääsisäis-Patalappu, oikea juhlamalli! Viralliset valvojat ovat siis hyväksyneet paketin? Ilmankos me muutkin sitä arvostamme!

  VastaaPoista
 7. Mun "viralliset valvojat" saavat häädön paketin avaamis aikaan. Muuten on kaikki kadoksissa. ;D Ihana paketti. Tuo pallas on kaunista ja hyvin neulottavaa lankaa. Itselleni tehnyt siitä sukat, mutta ikäväkseni ovat pesussa huopuneet liian pieniksi. :/

  VastaaPoista
 8. Kiva paketti ja pannulappu on tosiaan kaunis, en en tuollaisia varmaan ikinä raaskis käyttää-

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.