keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kevätkylvöjä

Kevät(?) on jo joutanut huhtikuulle. Kysymysmerkki siksi, ettei nämä 10-15 yöpakkaset kyllä keväältä tunnu. Joka tapauksessa olisi aika saada ensimmäisiä siemeniä itämään. Kiireisimmät ovat kyllä kylväneet jo helmikuulla, mutta minä yritän tänä vuonna pitäytyä näissä hieman myöhäisemmissä lajeissa. Kylvöt tehtiin kierrätyskasvihuoneeseen, joka on aikaisemmassa elämässään sisältänyt subeja.
Lisäkylvöjä pitäisi tehdä parin viikon päästä ja vielä toukokuun alussa ehkä jotain. Siihen mennessä toivottavasti olen saanut jo ensimmäisiä omiin uusiin ruukkuihinsa/potteihinsa, joten tuossa olisi vapaita paikkoja jälleen. Siksi tuossa on noita nimeämättömiä paikkoja vielä. Kansikin tuossa on, sellainen alkuperäinen läpinäkyvä subilaatikon kansi.

Teimme lasten kanssa pääsiäisenä cake popseja, mutta niistä ei ulkonäöllisesti tullut lainkaan kuvauksellisia, joten kuvia ei tullut otettua. Muutenkin ne tuntuivat olevan aika taisto kuorrutusten osalta. Täytyy vielä kokeilla toinen ohje joskus, ja ellei se onnistu, niin jättää ne taitavammille.

1 kommentti:

Jätä toki sananen minulle.