keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Huhtikuun paketti saapui

Eilen postia hakiessani huomasin pakettikortin laatikossa. Se olikin iloinen yllätys, sillä olin päivällä urakoinut neljän tunnin tentin koneella. Minä kun harrastan opiskelua kaiken muun kiireen lisäksi. Jotain piristystä oli siis kiva saada päivään.
Postitäti ojensikin minulle hirmuisen suuren laatikon, joka ei onneksi painanut ihan hirvittävästi, sillä pienin virallinen valvoja oli paikalla ja otti paketin heti haltuunsa. Onneksi hän kyllä antoi minun avata sen kotona.

Paketista löytyi 7 Veljestä niin yhtenäisenä keränä kuin kahtena mysteerikeränäkin sekä Novitan 7 Veljestä -lehti. Päälle päin nuo mysteerikerät näyttivät olevan erivärimaailmoja, joten täytynee tehdä molemmista jotain omaa eikä sukkaparia siten, että toinen sukka on toisesta kerästä ja toinen toisesta. Novitan lankojen lisäksi oli paketissa myös Jannea. Pohdiskelin tässä, että olenkohan tehnyt Jannesta mitään. Olen sitä kyllä monesti hypistellyt lankakaupassa. Virallisia valvojia oli muistettu omalla pussilla, jossa oli lakuja ja tikkareita, ja minä sain oman Pandan Suklaa mix pussin. Kuten tarkkasilmäinen huomaa, niin pussi on jo avattu. Hemmotteluun oli paketissa myös Lumenen käsirasva. Kaiken kruunasi piristävä kortti.


4 kommenttia:

 1. Kiva, että paketti löysi taas perille. Jannea en ole minäkään koskaan käyttänyt, mutta pitäisi vastata kutakuinkin 7 veljestä.

  Mukavaa huhtikuun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia.
  Pikkukässä on tehnyt Jannella jotain, joten lankakaapistani sitä kyllä löytyy.

  VastaaPoista
 3. Mysteerikerät on kivoja, täynnä yllätystä koko kerä. Kivan runsas paketti!

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.