torstai 11. huhtikuuta 2013

Iloinen yllätys

SNYni lähetti minulle pikku paketin ilahduttaakseen minua. Tällä hetkellä lapset nauttivat muumiteepusseja. Minä onnistuikin syömään eilen ihan yksin Fazerin suklaan. Zinniat pitäisi varmaan kylvää viikonloppuna. Ikiviuhkot lyövän suoraan maahan, kunhan tuo hanki sulaa.

5 kommenttia:

 1. Oi että onkin ihana yllätys. Mukavaa iltaa.

  VastaaPoista
 2. Kiva, että suklaa ja tee maistui ja siemenet pääsee multaan. Hauskasti taas telepatia toimi, kun ajattelin kysellä löytyykö sinulta viherpeukaloa ja heti seuraavana päivänä päivittelit kevätkylvöjä.  VastaaPoista
 3. Sitä en tiedä, miten paljon minulta tuota viherpeukaloa oikeasti löytyy, sillä innostus tuppaa aina kesän mittaan hieman hiipumaan. Ja unohtelen hoitaa taimia. Nytkin säntäsin iltatoimien keskeltä kastelemaan idätyksiä ja totesin palsamien kasvaneen jo ties kuinka pitkiksi, viimeksi vilkaistessani ne eivät olleet edes itäneet.

  VastaaPoista
 4. Tällaisia yllätyksiä on kiva saada.

  VastaaPoista
 5. Kauniita kukkia on parisi valinnut siemeniä ostaessaan. Kukkien kasvattaminen on aina haasteellista, mutta itse iloitsen yhdestäkin itäneestä ja kukkivasta kukasta! Tuo Muumipeikkotee on erityisen hyvää.

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.