torstai 10. lokakuuta 2013

Tyynylle peitettä

Minä tein joskus opiskeluaikoina jo sängyllä olleissiin koriste-/päiväunityynyihin päälliset. Ne ovat sitten vuosi(kymment)en saatossa kuluneet ja hajoavat jo käsiin. Viimeksi Lankamaailmassa neuletapaamisessa käydessä silmiini osui uusi käyttö huivilangalle. Ihan sellaisenaan se ei kyllä silmääni miellyttänyt, mutta siitä se idea lähti. Mukaan lähti toista ale-huivilankaa ja takapuolella paksua, pestävää lankaa. Ihan tästä ei tullut sellainen kuin halusin, tai oikeastaan huivilankaa olisi voinut olla noin 3 kerrosta enemmän, mutta sen takia en kyllä toista kerää lähtenyt hakemaan. Saa nähdä sitten, kauanko tämä pysyy hyvännäköisenä. Onneksi koiralla ei ole tapana koskaan ollut tulla sänkyyn, eikä nykyään enää makuuhuonekerrokseenkaan, vanhat tassut kun eivät portaisiin taivu.
Malli: Oma, idean poikanen Lankamaailmasta
Lanka: Viking Embla Loopy ja Viking Balder, kului 256 g (vyyhti molempia)
puikot: 5 mm
Neulottu: 15.9.-8.10.2013

Tässä näkyy vähän sitä taustaakin paremmin.
Tuttuun tapaan tämänkin viimeistely seisoi hyvän aikaa. Tai mietin pitkään, laittaisinko tähän napit yhdelle reunalla, mutta sitten ajattelin peseväni koko setin tarvittaessa.

Päättelemättä olisi mysteerisukat. Ne pääsevätkin sitten sukkasatoon, jota on tänä vuonna tullut täytettyä hyvin hitaasti. Syynä on ehkä ollut se, että olen tehnyt kaksi ohuita sukkia yhtä aikaa (mysteerit ja toiset).

4 kommenttia:

 1. Hauskanen tyyny ja hienoja sukkia olet tehnyt. :)

  VastaaPoista
 2. Mukavan näköinen tyynyhän se on! Pakettisi lähti tänään postiin, toivotaan että ehtii viikonlopuksi.
  sny62

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässähän alkaa ihan jännittää, että mitä sieltä tulee.

   Poista

Jätä toki sananen minulle.