tiistai 19. marraskuuta 2013

Marraskuun paketti tuli

Onneksi posti oli eilen ylityökiellosta huolimatta ajoissa ja pakettikortti ehti tulla ennen kuin lähdimme kauppaan. Postissa minulle ojennettiinkin painava paketti, joka sisälsi kaikenlaista mukavaa. Olipa SNY muistanut myös uutta karvaista otustamme ja tietysti vanhempaakin. Täytyy vaikka jouluksi yrittää leipoa niille jotain saamillani ohjeilla. Olihan paketissa myös kaunis kortti, sukkaohje, käsirasvaa, Let's Knit -lankaa, kynttilälyhty ja korttiaskartelupaketti. Niin ja suklaata, mutta kuten vähemmänkin tarkkasilmäinen huomaa, niin siitä on vain paperi jäljellä kuvaushetkellä.
Luulenpa, että lapset omivat askartelupaketin, minkä saavat kyllä tehdäkin, sillä niin paljon meillä synttärikortteja väännetään kavereille. Jos minä saan sitten pitää käsirasvan, josta muuten on aina pula, langan ja sukkaohjeen. Tuohon ohjeeseen täytyy tutustua vielä tarkemmin, kun joutaa.
Lähi päivinä kiirettä riittää. Pitäisi muutama tentti tehdä, toinen ennen maanantaita ja isompi sitten maanantaina. Jotta asiat sujuisivat oikein mallikkaasti, niin näyttää siltä, että näillä main riehuu joku inha tauti. Aikuiset selviävät siitä päänsäryllä ja huonolla ololla, mutta ainakin osalla lapsista se aiheuttaa liki 40 asteen kuumeen. Tuli sitten tänään istuttua pitkästä aikaa päivystyksessä jonottamassa sellaiset 2 tuntia, jotta sain Pronaxenia. Panadolin jälkeen oli Skiditanssijalla edelleen 39.5 kuumetta.
Posted by Picasa

5 kommenttia:

 1. Mukava että paketti sisälsi tarpeellista tavaraa :) Harmi että lapsesi on kipeä, toivottavasti hän paranee pian!

  T:SNY

  VastaaPoista
 2. Huippu paketti.

  Hui, kun on korkeella kuume =/. Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava paketti. Jaksamista vanhemmille ja toipumista lapselle!

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.