lauantai 2. marraskuuta 2013

Vielä yksi pari sukkasatoon Halloweenina

Sain tämänkin sukkaparin ihan ajoissa valmiiksi, mutta uutta en aloittanut, vaan tein keskeneräisiä töitä näiden jälkeen. Malli on ihan perussukka joustinneuleella jalan päällä. Nallen uusi monivärinen Taika näytti minusta kaipaavan jotain rauhottavaa, joten neuloin sen valkoisen kera. Lankaa jäi riittävästi vielä toisiin sukkiin, joihin voisi käyttää mustaa lankaa samanlaisina raitoina. Mutta ihan heti eivät ne pääse puikoille.
Malli: Perussukka, koko n. 32
Lanka: Novita Nalle yksivärinen ja Taika, kului 64 g
Sukkapuikot: 3 mm
Neulottu: 12.-27.10.2013

Pikkukässä oli innokas leipomaan jotain hyvään Halloweeniksi ja niinpä meillä onkin nyt hämähäkki- ja kummitusmuffinsseja. Muulta perheeltä tuli kommenttia, ettei mitään hautausmaan erikoinen tms kummaa ruokaa tarvita, mutta leivonnaiset kelpaavat kyllä.

Sain tämä vuoden SNYltäni aivan ihanaa lankaa ja siihen todella hyvin sopivan ohjeen, tai en tiedä kumpi oli ensin, mutta tästä kyllä tykkään, vaikka onkin kovasti vielä kesken. Katsokaa vaikka näitä värejä ja kuinka upeasti ne tulevat esiin jo tässä vaiheessa.

Ensi viikon lopussa menenkin Skiditanssijan kanssa kangasta painamaan paikalliselle opistolle. Kävin aikanaan Pikkukässän kanssa myöskin siellä ja sen jälkeen painoimme muutaman paidan kotona. Mutta kotona ei ole kaikkia välineitä, joita opistolla on tarjolla, joten tuonne on kiva mennä.


1 kommentti:

  1. Hyvin sopii kyllä yhteen valkoisen kanssa tuo kirjava nalle! Olen tuota kaulahuivilankaa miettinyt, että taitaa olla melkein pakko hakea sitä itsellekin :) Hieno siitä on tulossa!

    T:Sny:si

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.