torstai 16. lokakuuta 2014

Paljon pulinaa

Taas on vierähtänyt tovi jos toinenkin viime kirjoituksesta. Jotenkin aika vain tuntuu lentävän eteenpäin eikä mitään oikein ehdi. Eipä sitä niin paljon olisi näytettävääkään, samasta syystä tietysti.

Olen jo muutamana vuotena katsellut kateellisena muiden ottamia kymmentä kuvaa kesää. Nyt sitten sain aikaiseksi ottaa ensimmäisen kuvan itsekin. Tosin tämä taitaa mennä enemmänkin linjaan "Kymmenen kuvaa syksyn alkuun", koska viimeinen kuva tulee otettua vasta elokuun puolella. Tämä ensimmäinen nimittäin on otettu 2.10.2014. Mietin pitkään, mikä olisi hyvä kohta pihassa, jossa näkisi hyvin vuodenaikojen vaihtelun. No tuossa on kukkapenkki ja omenapuu, joten niistä nyt ainakin näkee muutokset selvästi.Sukkasato lähti vähän kangerlellen käytiin, koska ensin piti puikoilta saada pois keskeneräiset työt. Niinpä ensimmäisiä jalanlämmittimiä aloitin sukkasadon puitteissa tekemään vasta syyskuun puolessa välissä. Ja tällaiset niistä sitten tuli. Nyt on koira tyytyväinen, koska talvella eivät tassut palele sukissa.
Ei taitaisi tuo koira niitä sukkia tassuissaan pitää, vaan alta aikayksikön ne muuttuisivat lankasilpuksi. Tässäpä niistä parempi kuva. Tämä malli on ollut Ravelryssä jonossani jo jonkin aikaa ja nyt sen sitten otin kokeiluun. Vielä toiset tällä mallilla on tulossa puikoilla. Toivottavasti Sukkasadon aikana. Sen verran mallia muokkasin, että vaihdoin langaksi Novitan 7 Veljestä, jolloin automaattisesti tuli vähän pienempi koko. 


Malli: Neulottu Drops tohveli, koko 33
Lanka: Novita 7 Veljestä, Polkka 884, kului 56 g
Puikot: 3.5 mm 
Neulottu: 10.9.-11.10.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki sananen minulle.