torstai 28. huhtikuuta 2011

Huivi ja baskeri

Kun säät lämpenivät, niin minun baskerini ja huivini valmistuivat. Toivottavasti näille ei enää tänä keväänä tule käyttöä. Tain huivista selvästi ohjetta lyhyemmän, sillä en pidä niin pitkistä huiveista ja olisin saanut kietoa sitä monta kertaa kaulani ympärille, ettei se olisi roikkunut polvissa. Nyt sai esittelijän virkaa hoitaa kuitenkin pihassamme kasvava tuija. Sekä langan että ohjeen sain SNYltäni maaliskuun paketissa.
Malli: SNY:n lähettämä ohje
Lanka:Menita Sweet Dream, sini-ruskea (160)
kului. 95 g 
Puikot: 4.5 mm baskeri ja 7 mm huivi
Neulottu: 4.3.-24.4.2011
Ravelry
Saamme toivottavasti tänään Pikkukässän kanssa jo pitkään työn alla olleet keppihevoset valmiiksi. Huomenna olisi niille jo tarvetta, joten tässä on ollut pieni rutistus päällä.
Laitoin muutoin Revontulihuivin alulle huivin ja baskerin jälkeen. Kerran sitä jo jonkin matkaa neuloin, mutten ollut tyytyväinen ja aloitin alusta. Nyt olen taas samassa kohdassa ja vaikuttaa paremmalta.
Bloggailutahti on ollut hiukan harvaa viime aikoina, koska ilmat ovat olleet niin hienoja, ettei sisällä ole viihtynyt istumassa. Ja iltaisin sitten on ollut niin väsynyt kaikesta touhusta, ettei käsitöistä ole juurikaan tullut mitään. Mutta Suomen kesä on niin lyhyt ja kylmä yleensä, että on parasta nauttia silloin kun siihen on mahdollisuus. 

5 kommenttia:

 1. Onpa upeat neuleet. Ensiviikoksi lupasi vain 3 astetta lämmintä, joten varmasti kerkiät käyttää ennen kesää.

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanan pehmoisen näköiset, ja upea väri!

  VastaaPoista
 3. Tulipa niistä kivan näköiset :) Mukavaa vappua teidän perheelle. Kohta pyörähtääkin viimeinen kuukausi tätä leikkiä käyntiin. Seuraava paketti onkin jo valmiina odottelemassa :)

  -sny

  VastaaPoista
 4. Suloisen pehmeän näköinen setti !
  Värikin on ihana :)

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.