tiistai 6. elokuuta 2013

Pitkäksi meni

Jaa että mikä meni pitkäksi. No, ensinnäkin kirjoitusten väli blogissani venähti puoleentoista kuukauteen. Toisekseen viime viikkoinen huvipuistopäivä venähti yli normityöpäivän eli noin 8.5 tuntiin, mistä taas seurasi se, etten sitten saanut enää ravelryn Kahelien KALlin sukkia valmiiksi heinäkuun puolella. Olo oli silloin keskiviikko-iltana hyvin ravistettu ja sekainen enkä jaksanut enää puolta vartta polvisukasta tikuttaa. Sen jälkeen on tapahtunut yhtä jos toista ei niin mukavaa, joten sukkien valmistuminen venyi edelleen. Eilen sain autossa istuessani neulottua sukan liki loppuun ja vain päättelyn jätin tekemättä. Tänään pujotin viimeisetkin langanpäät ja kuvasin sukat.
Lanka: Novita TicoTico valkoinen ja punakirjava, kului 82 g
puikot: 2.5 mm neliskanttiset sukkapuikot
Neulottu: 2.6.-6.8.2013
TicoTico on minun ehtymättömästä lankavarastostani. Tai ainakin siltä se tuntuu tällä töiden valmistumisnopeudella. Ensi viikolla lapset palaavat kouluun, minun onnekseni ja heidän harmikseen, joten elämä palautuu hieman normaalimmaksi sen osalta. Muuten ei kyllä vieläkään. Tämä kevät ja kesä ovat olleet varsinaista vuoristorataa taas meillä. Tai no on tuo alkanut jo hiukan aiemmin. Yhtenä esimerkkinä voisi mainita, että hautajaisia on riittänyt viimeisen reilun vuoden aikana neljät, joista suuresta osasta on kyllä "laistettu" laittamalla vain adressi. Jotenkin vain tuntuu hurjalta, että alle viisikymppisillä näitä hautajaiskutsuja riittää liki jatkuvalla syötöllä.

Seuraavaksi pitäisi saada puikoille sitten Kahelien KALlien elokuun aihe eli palmikot. Valitsin jo aamusta Ullaneuleen Saltkråkaneihin sopivan langan sieltä varastostani. Ravelryssä ainakin on Sukkasatokin, joten kai siihen tulee itsensä tyrkättyä, vaikkei noita sukkia ehkä niin paljon tulekaan valmiiksi. Tarjolla olisi myös SNYn eli Salaisen NeuleYstävän uusi kierros, johon voisi osallistua. Nyt vain on mietinnässä, mihin kaikkeen tässä paukkuja riittää. 

3 kommenttia:

 1. On kyllä mahtavan näköiset sukat, ihanat värit! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat pirtsakat sukat!

  Noita tempauksia onkin näin syksyllä paljon tarjolla:)

  VastaaPoista
 3. Hitaasti hyvä tulee, niinkun tässäkin huomataan. :)

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.