keskiviikko 28. elokuuta 2013

SNYn yhteydenotto ja Sukkasatoilusuunnitelmia

Salainen NeuleYstäväni ei pelkästään laittanut minulle postikorttia ensikontaktiksi, vaan liitti mukaan myös neuleohjeen. Kuten kuvasta näkyy, on kortti kauniin värikäs pöllökortti ja ohje tietenkin Owlie-sukkien ohje.
Olenkohan minä jossain vaiheessa täällä blogissa tai Ravelryssä maininnut, että nuokin sukat olisivat pitkällä to-do -listalla. Sillä jota en ole enää viime aikoina uskaltanut kerätä, koska se olisi kilometrin mittainen ja alati kasvava.

Niin en viimeksi maininnut, että minut löytyy Sukkasadossa Hillokellarista, jossa viime vuonnakin olin. Ja niitä suunnitelmia sitten. Ensimmäiset puikoille pääsevät sukat ovat varmaankin kotitossut miehelle, sillä hän on sellaisia kaipaillut. Sitten kiinnostaisi tehdä Broken Seed Stitch neuleella sukat, varmaankin lasten kokoa. Poika tarvitsisi sukat, mutta tuosta Broken Seed Stitch:n ajateltu lanka ei kyllä hänen värimaailmaansa sovi. Ja tuo juuri saamani Owlie-ohjekin houkuttaisi kovasti. Kovasti olisi valinnanvaraa, mutta niin vähän aikaa.

2 kommenttia:

Jätä toki sananen minulle.