keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Jacques Cousteau- pipo, pistelyä & sny2011

Innostuin kokeilemaan Jacques Cousteau- pipon tekemistä. Halusin tehdä ihan yksinkertaisen mallin, koska nuo miehet eivät kaikenlaisista rimpsuistaja muista koristeista välitä. Ohjeen otin Punaisen sydämen torpan -blogista. Tässä on käytetty 100 silmukkaa ja, kun silmukoita oli 36 aloitin kavennukset joka kerroksella. Kokeilin ohjeen mukaisia kavennuksia loppuun asti, mutta silloin päälaelle tuli kumma nyppy. Voisin kyllä kokeilla myös kavennuksia koko matkalta joka kerros. Tein koko pipon pyöröpuikolla, lopussa vain käytin magic loop -tekniikkaa.


Malli: Jacques Cousteau- pipo, koko n. 60 
Lanka:Novita Puro Usva (845)
kului. 74 g 
pyöröpuikot: 5.5 mm
Neulottu: 2.-8.2.2011


SNYni ilmoitti laittaneensa paketin matkaan. Saa nähdä, ehtiikö jo tällä viikolla vai tuleeko vasta ensi viikolla. Oli kuulemma yrittänyt saada sen minulle viimeistään ystävänpäiväksi.


Kyllä tämä kuva tuli taas otettua maanantain pistelytilanteesta, mutta tämä bloggailu vähän venyy. Osin syynä on kyllä lukukiireet ja toisaalta sairastelut. Kun päivisin on kaksi kotona tappelemassa, niin lukeminen on vähän vaikeampaa. Jotenkin nuo tummat pistoraidat alaosassa luovat kuvaan lisää ryhtiä.

1 kommentti:

  1. Nyt näyttää siltä, että siinä on tonttu ja se on menossa... jääkaapille?? :D
    Toi Cousteau -pipo on varmaan just hyvä miestenpipo. En oo kokeillu, mut olen haikaillu sen perään. Ehkäpä joskus.

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.