keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kakkua ja pistoja

Tuli taas vaihteeksi väsättyä kakku. Vähän toisella kädellä tuon tein. Sokerikuorrute on kaupasta ja maalasin siihen vain tilauksen mukaan dinosauruksen vapaalla kädellä ilman mitään mallia. Ylijääneestä kuorrutteesta muotoilin pikkudinon istumaan kakun päälle. Päivänsankari oli kakkuunsa tyytyväinen ja vieraat siitä pitivät, joten asiansa ajoi, mikä olikin pääasia.
Näissä karamelliväreillä maalatuissa kakuissa on hauskaa se, että ne värjäävät useimmiten syöjien suut hetkeksi. Niinpä lapset muistelivat, että yhtenä vuonna suut olivat siniset ja tänä vuonna vihreät. Viime vuotinen kelta-punainen väriskaala ei niin paljoa erottunutkaan.

Viime viikolla en kuvannut pistelytyötä, sillä siinä ei edetty juurikaan. Ei kahden viikon saldokaan suuri ole, mutta täytyy laittaa itselle jotain todistetta edes pienestä muutoksesta. On ollut sen verran kiireistä muun elämän rintamalla. Nyt taas hiukan rauhoittuu, vaikka yksi kova rutistus olisi vielä tänä keväänä ainakin tehtävä.

4 kommenttia:

 1. Viimeinen päivä helmikuuta. Aika aloittaa uuden paketin kokoaminen :) Haluatko esittää toiveen paketin värimaailman suhteen?

  t. SNY

  VastaaPoista
 2. Tonttu siinä nyt kuitenkin on ja onko se jossain ladossa tai tallissa, kun on toi poikkipuu. Mutta mitä se oikein tekee?

  VastaaPoista
 3. SNY: valitse värimaailma ihan vapaasti, kunhan ei ole inhokkiväriäni.

  Sartsa: Niinpä, kumma kuva.

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.