tiistai 26. tammikuuta 2010

Lankoja, lankoja

Innostuin paikallisen Citymarketin lankahyllyllä viime viikolla hiukan. He poistivat Novitan Jive-lankoja ja niitä tuli sitten otettua oikein kunnolla. Ensimmäisessä kuvassa on värit ja toisessa kuvassa koko kasa, 1 kg Jiveä.


Ja jatkoin sitten shoppailua tällä viikolla vielä Vapaa Valinnan alessa. Siellä oli tarjolla Novitan Nalle-lankoja. Värit eivät kyllä olleet kovin pirteitä, joten niitä tarttui mukaani vain yksi 4 kerän erä. Jossain vaiheessa pitää kokeilla Nallen Aloeveraa ja myös pätkävärjättyjä lankoja, joko Nallea tai 7 veljestä.

Tuossa isossa Jive kasassa vilahtikin jo uusin työni. Eilen en pystynyt tv:tä katsoessa kutoa (tai neuloa) varsinaista työtäni, jonka saatte nähdä joskus valmiina, vaan otin sitten Jivet puikoille. Varsin räväkkä väriyhdistelmä pinkki-lime, vai mitä. Siitä vain arvailemaan, mitä on tulossa. Aikomuksena on tehdä niitä vielä kaksi muutakin väriyhdistelminä pinkki-vaaleanpunainen ja lime-musta. Nämä ovat kaikki lasten omia valintoja, joten siksi hiukan väri-iloiset valinnat. Sinisellekin langalle olisi jo suunnitelma, saa nähdä milloin valmistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki sananen minulle.