maanantai 20. kesäkuuta 2011

Tuli vähän shoppailtua

Ensin valitan sitä, etten saa kuvia mukaan postaukseen. Oma koneeni meni huoltoon enkä ole saanut tässä koneessa toimimaan vielä kameramme ajureita, jotenka kuvat eivät siirry kamerasta tänne. Lisään kuvat joskus myöhemmin, jos muistan.

Paikallisessa S-marketissa oli Novitan lankojen tiettyjen värien poistomyynti. Varmaankin niitä Novitan valikoimista poistuvia värejä myivät alennuksella, sillä vain osa langoista oli alennettu. Mukaan tarttui Tico Ticoa 600 g, mistä pitäisi itselle tehdä neuletakki tai paita, Nallea sekä yksiväristä 200 g että kirjavaa 100 g ja 7 Veljestä mustaa 200 g ja Polkka oranssinkirjavaa yhden kerän.


Viime viikolla ostimme Pikkukässälle uuteen työhön lankoja. Palatossut ovat vielä ompelun alla, mutta palat ovat valmiina, joten uusi piti saada puikoille. Kaupasta mukaan lähti 7 Veljestä Sateenkaariraitaa ja siitä olisi sukat suunnitteilla. Saa vain nähdä, miten tytön ja äidin hermot kestävät, sillä sukat eivät ole ihan helpoimmat neulottavat.

2 kommenttia:

  1. No on sulla nyt lankoja muutamaksi päiväksi.
    Kiva kun joskus saa niitä alesta :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin, mukavaa jussinjatkoa :). - Huh, koskahan sais niin varastoaan kevennettyä, että vois HYVÄLLÄ OMALLATUNNOLLA ostaa lankaa... (Siis, että ostetaanhan sitä toki jo nytkin, mutta... ;).)

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.