sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Terveiset Kädentaidot-messuilta

Kävin Pikkukässän kanssa monen muun tavoin eilen Kädentaidot-messuilla. Onneksemme menimme sinne heti aamusta, jopa niin että olimme ensimmäiset messuvieraat, jotka astuivat C-halliin lauantai-aamuna sisälle. Noin klo 9-10 olikin ihan kiva kierrellä ja näki hyvin. Koko C-hallin kiersimme siinä ajassa ja lankaa tarttui mukaan niin Novitalta kuin Lankaideastakin, josta tarttui myös joitakin hys-hys -juttuja. Villavyyhdin ja Puffalan osastoilla kyllä katselin, mutta mitään ei tarttunut mukaan. Hobboksin osastolla oli paljon vieraskielisiä kirjoja halvalla, mutta niitäkään ei tullut ostettua, koska olen huomannut, että etsiskelen varsin ahkerasti tietoa netistä nykyään.
A-hallissa alkoikin 10.15 jälkeen olla jo vilinää, jotenkin se halli tuntuu aina olevan täydempi. Sielläkin oli lankamyyjiä runsaasti, mutta yhtään lankaa ei mukaan jäänyt. Suuren Käsityö-lehden tilasin, sillä se oli ihan suunnitelmissa. Annoin itselleni luvan tilata sen jo aiemmin ja päätin katsoa, josko messuilla olisi parempi tarjous kuin kotiin tullut. Messuilta tuli kotiin tulleen tarjouksen lisäksi tämän vuoden viimeinen lehti (ja Kodinkuvalehti), huivi ja käsirasvaa. Tuo ensimmäinen oikeastaan kallisti vaa'an lopullisesti. Lahjaksi otin bambupuikot, sillä olen huomannut, ettei yhdelle hankitut puikot aina riitä nykyiselle kahdelle saati mahdollisesti tuleville kolmelle tai neljälle neulojalle.
Joitakin tuttuja tuli nähtyä ja muutama sana heidän kanssaan vaihdettuakin.

Koko päivän saalis, tai siis näytettävä osuus poislukien lasten tuliaislakut, on alla. Sen verran olin hidas kuvaaja, että kanavatyö on jo aloitettu. Tuo hiuskiinnike oli kyllä nappiostos Pikkukässälle. Näytti tänään saavan sen oikein hyvin itsekin paikalleen, vaikkei itse ollutkaan laittamiseensa ihan tyytyväinen.

4 kommenttia:

 1. Miekin olin eilen messuilla ja täytyy kyllä sanoa, että yhdentoista maissa kun bussimme Tampereelle rantautui niin A-halli oli kyllä aivan toivoton paikka nähdä mitään! Iltapäivällä kun menimme ystäväni kanssa sinne uudelleen, siellä pystyi jo kiertelemään hieman väljemmin.
  Ja sitten hieman pahoittelua :( joudut odottelemaan marraskuun pakettiasi ensi perjantaihin asti. Asun siis tosiaankin korvessa ja postiin on jonkin verran matkaa. Ennen keskiviikkoa en ehdi sinne viemään pakettia postin aukioloaikaan. Mutta älä hätäile, kyllä se paketti sieltä tulee, kunhan maltat odottaa.

  VastaaPoista
 2. Ihanat messut varmasti ja ihana messusaalis.

  VastaaPoista
 3. Messuilla pyörähdin minäkin, ja jätin mokoma C-hallin väliin.. Nyt harmittaa, kun olen blogista jos toisestakin lukenut, että siellä oli vaikka mitä kivaa :( A-hallin jälkeen seuralaiseni olivat jo ihan poikki, enkä viitsinyt yksin jäädä messuille pyörimään.

  VastaaPoista
 4. Samaisen lehen tilasin minäkin. Oli hyvä tarjous. :D

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.