torstai 20. joulukuuta 2012

Synttärileipomuksia

Joulun valmistelut alkavat meillä vasta synttäritarjoilujen jälkeen. Tänä vuonna, kuten viimekin vuonna, meillä oli jopa kaksien juhlien järjestäminen joulukuulla. Pikkukässän juhlat ovat jo pienimuotoiset ja ne jouduttiin siirtämään joulukuulle aiemman syksyn sijaan. Ja kuopuksen juhlat taas yritetään pitää edes oikeana vuonna.

Pikkukässän juhliin ei haluttu kakkua lainkaan vaan muffinsseja. Niitä tulikin sitten tehtyä paria eri laatua. Pikkukässä leipoi nuo muffinssit, mutta koristelu on enimmäkseen minun käsialaani.

Kuopuksen oli tyytyminen Hello Kittyn kuvaan, sillä minun taiteelliset taitoni eivät kyllä taivu maalaamaan mitään Disneyn prinsessaa. Näppärimmät voivat laskea kuvasta kynttilöiden määrän. Muuten en kyllä ole kakkuun täysin tyytyväinen, sillä tuo reunusvaahto ei ole kovinkaan kaunis. Valitettavasti vain ainoa kutsujen allerginen osallistuja ilmoitti vasta edellisenä iltana rajoitteensa. Kutsut oli kyllä lähetetty jo viikkoa ennen tapahtumaa. Jos olisin tiennyt rajoitteen edes kaksi päivää ennen juhlia, niin olisin päällystänyt kakun toisin. Mutta sitten mentiin valmiin kuvan rajoitteilla. Kuvassa rajat on tehty tummalla suklaalla ja muutoin maalattu elintarvikeväreillä.1 kommentti:

Jätä toki sananen minulle.