sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Valmiita neuleita

On sitä tässä kevään / kesän / syksyn aikana jotain tullut tehtyäkin, vaikkakin varsin hitaasti.  Pisimpään "puikoilla" olivat Kalajokiset, tai ne odottivat keväällä valmistuttuaan päättelyä syksyyn asti, sillä kesällä ei niille ollut käyttöä eikä inspistä päätellä niitä. Nämä ovat varmaankin monille tutut, ravelrystä löydetty ilmaisohje.

Malli: Kalajoki, koko n. 38
Lanka: Novita Nalle yksivärinen, kului 80 g
Sukkapuikot: 3 mm
Neulottu: 28.12.2014-8.11.2014

Sitten Sukkasadon aikana puikoille pääsivät vielä toiset tossut, mutta nämä eivät ihan ehtineet Sukkasatoon valmiiksi. Muokkaukset ovat samanlaiset kuin olivat pari kokoa pienemmissä.
Malli: Neulottu Drops tohveli, koko 35
Lanka: Novita 7 Veljestä, Polkka 884, kului 60 g
Puikot: 3.5 mm 
Neulottu: 12.10.-8.11.2014

Ja vielä viimeisenä tein itselleni pipon, koska alkoi kylmyys jo tuntua syksyn myötä korvissa. Idea lähti osin ihanan pehmeistä langoista, jotka sain jo hyvän aikaa sitten SNYltäni. Noin kolme ja puoli vuotta näyttää olevan kierto lankavarastossani, jos tämän perusteella sitä arvioisi. No parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Tämä Wurm on niin ikään saatavissa ilmaiseksi ravelryssä.


Malli: Wurm, koko 57 päähän sopiva
Lanka: Lane Cervinia Le Fibre Nobili Merino Superfine must & valkoinen, kului 66 g
Sukkapuikot: 3.5 & 4 mm
Neulottu: 28.11.-1.12.2014


Tässä kaikki neuleet yhteiskuvassa.

Tällä hetkellä on puikoilla paitsi jämälankavillasukkajoulukalenterin sukat niin myös jatkoajatus wurmista ja piposta jääneistä langoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki sananen minulle.