maanantai 15. helmikuuta 2010

Vaaleanpunaisia sukkia

Sain ensimmäiset Ruusu-sukat valmiiksi. Näissä ei ole mitenkään edes yritetty kohdistaa raitoja tms kommervenkkejä tehdä. Ei ole tullut tehtyä sukkia kovin usein viime aikoina, joten nämä olivat sellaiset veryttelykappaleet. Jalkapöydän päällä on yksi joustinneuleraita. Ainakaan minun lapsilleni ei täysin sovi tuo Novitan sukkien leveys, vaan nämäkin on tehty numeroa pienemmän ohjeen silmukkamäärillä.
 
 
Malli: Perusvillasukka koko 32
Lanka: Novita Nalle Ruusu, kului. 54 g
Sukkapuikot: 3 mm 
 
Tästä  samasta langasta olen tekemässä myös koon 26 villasukkia. Lankaa on jäljellä 44 g, joten jännäksi menee. Varalla minulla on valkoista Nallea ja aloitin noiden sukkien tekemisen kärjestä. Tulee samalla opeteltua sekin.

2 kommenttia:

  1. Nätit sukat! :) Minäkin teen sukat paljon vähemmällä silmukkamäärällä mitä Novitan ohjeissa.

    VastaaPoista
  2. No hei taas! :) Huomasin Virkkausringistä, että olisit tulossa mukaan uusimpaan Virkkaa Vihreää -tempaukseen, mutta en nähnyt sinun nimeäsi vielä Virkkausringin osallistujalistalla. Siellä on sivupalkissa ohjeet, miten Virkkausrinkiin pääsee mukaan, mutta kopioinpa sen tekstin tähän:

    Laita sähköpostia pääkäyttäjille Amalle (amanvirkkaus at yahoo piste com) tai Mustikalle (mustikka piste marja at gmail piste com) ja saat paluuviestinä kutsun rinkiin.

    Eli kun on mukana tuossa Virkkausrinki-blogissa, niin sitä kautta pääsee sitten esittelemään myös niitä tempaukseen tekemiään tuotoksiaankin rinkiläisille. :)

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.