maanantai 7. maaliskuuta 2011

Käsityöpläähiä ja ristipistoja

Ilmassa on ollut pahimman laatuista käsityöpläähiä. Ja sen perään oli tietty lapsilla hiihtolomat, mikä vierotti aika paljon käsitöistä, koska piti toimia jossain määrin ohjelmatoimistona. No nyt on lomat lusittu ja käsityöpläähkin on ainakin jossain määrin helpottanut. Neulepuolella ei ole valmista vielä tullut, mutta pistelyt laitan tänne ylös, jotta näkee sitten edistymistä itse. Tämä on siis parin viikon saldo. Nyt kuvasta jo näkeekin sen, että siinä on tallitonttu touhuissaan, vaikka vielä siitä paljon puuttuu.
SNYkin kyseli tuossa toiveitani paketin värimaailman suhteen. Annoin hänelle vapaat kädet, kunhan muistaa inhokkivärini. Nyt sitten odottelen jännityksellä, millainen paketti tulee.

4 kommenttia:

 1. Tosiaan, tontun lakki se siinä punottaa.
  Tuo pistoilu olisi kyllä vaihteeksi kivaa :D

  VastaaPoista
 2. Tunnistan kyllä tuon "käsityöpläähin", vaikka itselläni onkin nyt juuri päinvastainen kausi meneillään. Hamstraan lankoja ja printtaan neuleohjeita. Missähän välissä nämä kaikki vaan toteuttaisin???

  Maaliskuun paketti alkaa hahmottumaan. Katsotaan, josko jo ensi viikon aikana saisin jätettyä sen postipojan kuljetettavaksi :)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa,

  -SNY

  VastaaPoista
 3. SNY: odotan jännityksellä pakettiani :-)
  Onneksi alkaa käsityöplääh helpottamaan.

  VastaaPoista
 4. Oisko siinä sitten myös hevonen, kun on tallitonttukin?
  Löysin iteltäni semmosia pieniä enkeliristipistotauluja, joita en muistanu olevankaan. Saisinkohan miäkin pisteltyä, kun on niin pieniä töitä. aika ei meinaa riittää kaikkeen kivaan ja siitä tulee se pläähkin välillä.

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.