tiistai 29. maaliskuuta 2011

Keskeneräisyyksiä

Viime aikoina ei ole juuri valmista tullut. Pieneltä osin siitä voi syyttää meillä riehuvaa tautiepidemiaa, kolmas viikko menossa. Mutta varsinaisesti syyllisen kyllä löytää katsomalla peiliin. Olen keksinyt uuden paheenkin, Angry Birdsin, vaikkei se minun puhelimessani mitenkään hyvin pyöri. Powerpoint-showksi sitä joku nimitti, sillä siinä kuva liikkuu nykäyksittäin.

Ristipistokuva on taas saanut muutaman säikeen lisää. Laittelen taas omaksi ilokseni kuvaa etenemisestä.

Nämä Purosta tekeillä olevat lapaset ovat kyllä tänään jo päässeet pesukoneeseen ja huopuneet. Olisi pitänyt muistaa, että minun koneeni on hyvä huovuttaja. 40 pesun jälkeen niitä piti venyttää oikein todenteolla, jotta sain niistä taas omaan käteen sopivat. Mutta vielä en esittele valmiita, koska ovat kuivumassa.

Ja tämä paita valmistuu toivottavasti kesäksi. Malli antaisi myöten neuloa nuo hihat niin pitkiksi kuin lankaa riittää. Vielä sitä olisi 4 aloittamatonta kerää jäljellä, mutta epäilen, että helmaan ei riitä tuo vajaa kerä. No voisihan sitä neuloa sen jämäkerän ja toisen kerän toiseen hihaan ja tehdä samalla kertaa toinen hiha niistä kahdesta kerästä yhtä pitkäksi. Vaan tietty hihoista tulee tällä metodilla sellaiset kumman mittaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä toki sananen minulle.