lauantai 14. toukokuuta 2011

Neuletapaamisessa

Tänään tuli taas poikettua Lankamaailman Tampereen myymälän neuletapaamisessa Pikkukässän kanssa. Huhtikuussa se jäikin väliin muiden kiireiden takia. Ensimmäistä kertaa törmäsin siellä blogituttuun eli Aavan nurkan Aavaan. Muut nuoremmat siellä kävijät seikkailevat lähinnä Ravelryssä. Varmaankin kesä oli verottanut hiukan osallistujia, sillä paikalla oli alle 10 henkilöä. No siinä kyllä poikkesi useampikin kaupassa kävijä tutustumassa toimintaan.
Seuraava tapaaminen onkin "Knitting in Public"-päivänä 11.6.

Pitkästä aikaa tarttui lankaa mukaan ihan itselle Lankamaailmasta. Yleensä olen ostanut jotain muille enkä siis ole niitä tänne blogannut. Näistä langoista olisi tarkoitus tulla tytöille topi, kaikkiaan keriä on 10 ja väritä varsin räiskyvät, lanka on 100 % puuvillaa. Työn alle ne pääsevät, kunhan saan Revontulihuivin valmiiksi.

4 kommenttia:

 1. Heipä hei

  kuinkas se revontulihuivi edistyy? Vielä olen malttanut jemmailla toukokuun pakettia, mutta ehkäpä ensi viikon aikana luovutan sen postipojan haltuun ;)
  Aurinkoisia kevätpäiviä.

  t. SNY

  VastaaPoista
 2. Kyllähän se huivi edistyy. Nyt vain on ne pisimmät kerrokset menossa siitä kolmannesta kaaviosta. Niinpä tuntuu välillä, ettei valmista tule lainkaan.

  VastaaPoista
 3. Hienolta näytti huivi livenä. Odotan mielenkiinnolla näkeväni sen täällä valmiina. Oli mukava tavata! :) Hyvää viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
 4. Nuo neuletapaamiset ovat varmasti kivoja. Mukavaa viikonloppua Sinulle

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.