keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Joskus sitä lykästää

Tai nyt on kyllä lykästänyt niin useasti, että voi sanoa, ettei kahta ilman kolmatta. Ne kaksi ensimmäistä olivat blogimaailman ulkopuolisia onnenpotkuja, mutta tämä kolmas sitten sijoittuu tänne käsityöblogimaailmaan. Osallistun satunnaisesti näihin blogiarvontoihin, mutta ennen en ole mitään voittanut. Tällä kertaa voitin lohdutuspalkinnon Outin Oikein Nurin -blogin 5 v arvonnassa. Tänään postipoika, vai onko se -tyttö, toi postilaatikkoon kauniin unikko-kuosisen paketin. Paketista paljastui kaksi kerää Novitan uutta Polku-lankaa värisävyssä Munakoiso ja varsin paljon ajatuksia herättävä kauni kortti. Kiitoksia oikein paljon!

Lanka tuntuu mukavan pehmeältä, jopa niin pehmeältä, etten siitä kyllä sukkia tekisi, vaikka sitä Novita ehdottaa. Aika näyttää, miksi tämä lanka haluaa tulla.

3 kommenttia:

  1. Ole hyvä vaan =) Minäkin kokeilin sukkia punasävyisestä Polusta, mutta en tykännyt. Oliko sitten liian isot puikot vai johtuiko langasta, mutta tuli liian "pehmeää" ja löperöä. Huiviin se oli ihan kivaa lankaa.

    VastaaPoista
  2. Onnea sinulle! Miäkin sain just paketin ja se tuntuu mukavalta.:D

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.