keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Satoa Hillokellariin

Ensimmäiset käpälänlämmittimet ovat valmiit. Tein nämä inhoamastani Raggegarnista kaksinkertaisella langalla. Reunuksen tosin virkkasin vain yksinkertaisella ja vain yhden kerroksen. Inspiraation sain Lankapirtin Matleenan tossuista, mutta muokkasin niitä omaan makuuni sopivammiksi. Eilen olin jo tyytyväinen saatuani nämä valmiiksi, mutta sitten tänä aamuna tajusin, että enhän minä päätellyt niitä kärjen lankoja. Poissa silmistä ja niin edelleen siis kävi, koska ne langanpäät olivat siellä tossun sisällä. Tätä lankaa olisi vielä useammassa värissä. Voisi tehdä toisetkin tossut, mutta niissä kokeilisin kyllä resoria tuossa suussa.

Malli: Lankapirtin tossut, mukaeltuna, koko 38

Lanka:  Raggegarn, 037,  kului 84 g 

 Sukkapuikot: 5.0 mm, virkkuukoukku 3.5 mm
Neulottu: 2.-7.9.2011 Ravelry


Kyllä ne aiemminkin aloitetut sukat ovat jo vähän edistyneet, mutta halusin saada nämä ensin kokeiltua.

8 kommenttia:

 1. Aika hauska sattuma, kun olen itsekin tehnyt noita tossukoita muokkaamalla alkuperäistä ohjetta samoin kuin sinäkin! ;) Yhdet on valmiina ja toiset puikoilla ja niitä tehdessä olen miettinyt, kokeilisinko resoria.

  VastaaPoista
 2. eräs salainen SNY-tonttu10. syyskuuta 2011 klo 16.32

  Samaa mieltä kuin "pappa puikoissa". Lämpimälle näyttää, noissa tossukoissa sopii käpertyä talvi-iltana sohvan nurkkaan kaakao-kupin kanssa ;)

  VastaaPoista
 3. eräs salainen SNY-tonttu10. syyskuuta 2011 klo 16.33

  Äh, siis pappi puikoissa eikä pappa! Tai voihan ne papatkin neuloa, hih!!

  VastaaPoista
 4. Heippa! Blogini arvonnassa sinulle osui "lohdutuspalkinto" =) Laitatko yhteystietoja osoitteeseen outi piste lavikainen at gmail piste com, niin saadaan pikkupaketti matkaan.

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.