sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Itse(n)päisyyspäivän satoa

Perinteisesti olemme viettäneet itsenäisyyspäivää keittiössä piparkakkujen parissa. Ja niin tänäkin vuonna. Pikkupipareiden ja piparkakkutalon osien lisäksi tein taatelikakun. Piparkakkutalo on vielä työn alla, viikolla se saatiin koristeltua ja tänään on kokoaminen aloitettu. Siitä kuva sitten myöhemmin.
Sitten minä sain jonkun taudin vielä itsenäisyyspäivän iltana ja se olikin sekoittaa loppuviikon. Tietty näin joulun alla on miljoona eri puuhaa ja menoa, jotenkin keskiviikon taiteilin puolihorroksessa. Päivällä ihmettelin poissaolevaa oloani, mutten sitten töissä sen enempää kiinnittänyt siihen huomiota, vaan yritin painattaa edes puolella teholla. Kotona sitten totesin kuumeen olevan reippaasti yli 38 ja vetäisin särkylääkkeen. Loppuviikko sitten otettiinkin lääkitystä säännöllisesti ja tauti saatiin pois parissa päivässä lukuunottamatta väsymystä.
Oli SNYn paketinkin kasaaminen myöhästyä, mutta toivon sen ehtivän vielä ajoissa perille.

Lauantaina olin taas neuletapaamisessa Lankamaailmassa. Kovasti siellä olisi ollut paljon ostettavaa, mutta onnistuin pitämään sormeni erossa kaikesta. Kaapissa on kilokaupalla lankaa, sekä ostamiani että saamiani niin anopin varastosta kuin muualtakin. Kunhan nyt saisi vähän vajennettua. 

1 kommentti:

  1. Kurjaa että olet joutunut flunssapöpön uhriksi! Mutta toisaalta niin on kyllä suurin osa muistakin suomalaisista, jos se yhtään lohduttaa ;-) räkänokkana täällä minäkin mietin viimeisen paketin sisältöä, sniif... loppuviikolla sitten postiin. Tavoite olisi saada paketti sinulle ennen punapukuisen vanhan herran liikkeelle lähtöaikaa!

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.