tiistai 20. joulukuuta 2011

Joulukuu on paljastusten aikaa

Sain viimeisen SNYn paketin jo perjantaina, mutta olen ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt sitä aiemmin bloggaamaan. Kuten otsikossa jo mainitsin, joulukuu on ainakin SNY-ringissä paljastusten aikaa. Minun ystäväkseni paljastui Reppanainen. Hänelle kyllä kävin suoraan hänen blogissaan kiittämässä paketin saapumisesta jo perjantaina.
Postissa olivat hämmästelleet miehen hakiessa pakettia, että näyttääpä erikoiselta. Mutta tässä paketissa olikin ajateltu noutajaa. Nimittäin pakettia saattoi kantaa kahvoista yhdellä kädellä oikein tukevasti.
Itse kotiin päästyäni riensin tietenkin avaamaan paketin nähdäkseni, mitä sieltä paljastuu. Ja kaikenlaistahan sieltä sitten löytyikin. Voisi sanoa, että siinä oli jokaiselle jotakin. Oli pari kerää Novitan Jussi-lankaa neulottavaksi, huovutustarpeet nallen tekemiseen, Muumi-rasia, patalappu ja -kinnas, suklaakonvehteja, pari joulukoristetta, koiralle purtavaa ja tietenkin joulukortti. Nallen omi jo Pikkukässä melkein omaksi työkseen ja suklaista odottavat muutkin, paitsi koira, saavansa osansa. Samoin Pikkukässä suunnitteli laittavansa joulukoristeisiin nauhat, jotta ne saadaan kuusen oksalle.
Oikein paljon kiitoksia minun ihanalle Salaiselle NeuleYstävälleni! Vaikka epäilitkin omia taitojasi ensikertalaisena, olit kyllä todella monipuolinen ja mukava SNY!

1 kommentti:

  1. Mitä lie tapahtunut, kun kommenttisi ei ole löytänyt tietään blogini kommenttipalkista nähtäville?! Hieman jo ehdin hätäillä mitä paketille on tapahtunut. Piti jo tarkistaa seurantakoodin avulla, että perille se on päässyt. Suhtaudun aina hiukan epäillen pakettien perille pääsyyn... Kivaa on kieltämättä ollut laitella paketteja maailmalle, harmi vaan että kadotin syksyn jonnekin, joten mitään itsetehtyä en ehtinyt sinulle tehdä :-/
    Levollista joulun aikaa toivotellen: Reppanainen

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.