perjantai 25. toukokuuta 2012

Alkukesää

Kai toukokuun lopussa voi jo puhua alkukesästä etenkin, kun tänään lämpömittari kipusi jo 22 asteeseen.

Lähdin kameran kanssa tänään ulkoilemaan ja sain saaliiksi pihasta kauniita kuvia. Kirsikkapuu luo japanilaista tunnelmaa,

Mutta ei kirsikka ole ainoa, joka kukkii, vaan muitakin hyötykasveja laittaa parastaan. Jos oikein tarkkaan katsoo, niin karviaisessa oikealla olevassa kuvassa näkee puutarhurin parhaan ystävän näin keväisin.

Jotain pientä on tullut valmiiksi, mutta näiden raportointi on jäänyt tekemättä, koska ei ole tullut blogiin muutenkaan yli kuukauteen koskettua. Muiden tuotoksia olen kyllä ihastellut, vaikka kommentointikin on ollut heikkoa. Sain marraskuussa SNYltäni langat neljään pariin tossuja kera ohjeen, mutta sain aloitettua niiden toteutuksen vasta huhtikuussa. Toiset tossut ovat jo puikoilla ja edistyvät totutun hitaasti. Mutta tässä ensimmäisistä kuva. Nämä tuskin tulevat omaan käyttöön, vaan laitetaan ne varastoon, jos jonnekin tulee tarvis nopeasti keksi viemistä. Ei tuntunut oikein olevan minun makuni mukaiset.

Malli: Etelä-Pohjanmaan käsi- ja taideteollisuus ry:n kukkatossu, koko 38
Lanka:  SandnessGarn Sisu, värit pinkki 4627, lila 5226, valkoinen 1001, tummansininen5575,  kului 44 g 
Pyöröpuikot: 2.5 mm
Neulottu: 4.-21.4.2012 Ravelry3 kommenttia:

 1. Ihanat nuo kirsikkapuun kukat! Ja tossutkin ovat nätit,noista joku ilahtuu varmasti :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat. Nuo tossukat ovat aivan huiput.

  VastaaPoista
 3. Kukkivat hedelmäpuut ovat alkukesän kaunistajat, meilläkin päärynäpuu oli aivan valkoisenaan harmi etten sitä kuvannut.
  Nuo tossut ovat tosiaan kauniit.

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.