tiistai 16. lokakuuta 2012

Myssyjä neuletapaamiseen

Lauantaina oli kuukausittainen neuletapaaminen Tampereen Lankamaailmassa. Viimeksi siellä ollessa pyydettiin TAYSin keskolaan myssyjä, joten toimeksi vain. Neuloin niitä 1½ Sukkasadon sukkien lomassa ja  toiset 1½ bussineuleina viime viikolla. Kolme siis oli lauantaina valmiina. Langat olivat Nallen ja Novitan babylangan jämiä. Juurikin tuosta langasta neulottu villahaalari osui käsiini talvivaatteita kaapeista jo katsellessa. Se on, tai nyt jo oli, Pikkukässälle neulottu villahaalari, joka on jo kaikilla kolmella käytetty ja nyt nuorimmallekin pieni. Mennyt aikamuoto siksi, että otin siitä vetoketjun talteen ja heitin haalarin itse roskiin reikiintyneenä, ja nyppyyntyneenä. Niin säästäväinen en ole, että olisin purkanut sen ja käyttänyt langat uudelleen. Oli se kaikkineen palvellut noin 5-6 vuotta omia lapsiani, joten voitte varmasti arvata, että kuluminen oli erittäin näkyvää.

Malli: Keskosmyssy
Lanka:  Novita Nalle ja Baby, kului n. 25 g
Sukkapuikot: 3-3.5 mm
Neulottu: 27.9.-8.10.2012 Ravelry

Olisi tuossa jo päättelemistä vaille valmiina Ravelryn Sukkasato 2012 Mysteerisukatkin. Tein ne magicloopilla, joten molemmat tulivat yhtä aikaa valmiiksi. Nekin tuli liki valmiiksi neuletapaamisessa.

Neuleet kyllä edistyvät pikku hiljaa, mutta muu elämä taas vie aikaa ja paljon. Blogistaniassa tulee lähinnä lueskeltua ja kommentointi on jäänyt vähiin. Helmikuulla voi vähän helpottaa, tai sitten ei.1 kommentti:

  1. Voi kun minäkin pääsisin tuollaiseen neuletapaamiseen. Upeita myssyjä on syntynyt.

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.