torstai 18. lokakuuta 2012

Puhelin sanoi hau, hau

Niin toissa iltana minun puhelimeni haukkui. Koska se haukkuu vain tekstiviestin tullessa ja niitä tulee minulle aika harvakseltaan, menin heti vilkaisemaan, mistä moinen harvinaisuus tuli. Ja postihan minua oli muistanu. Nopeasti arvasin sen todennäköisesti olevan SMYltä tuleva paketti, sillä en odottanut mistään pakettia saapuvaksi. En sitten heti sännännyt pakettiani noutamaan, vaan vasta eilen lähdimme liikkeelle. Samalla kertaa olikin paljon asiaa sille suunnalle mm. ennakkoäänestys ihan tuon SMART-postin vieressä. Eilen sain ihan rauhassa availla paketin lasten ollessa syyslomaa viettämässä mummulassa Paketista paljastuikin varsin paljon tavaraa.
Kuten kuvasta näkyy siellä oli pari askarteluaiheista lehteä minun ja Pikkukässän, miksei nuorempienkin lasten, innostuksen lähteeksi. Pari Halloween aiheista lyhtyä oli kynttilöineen, sekä muffinssivuokia ja koristeluaineita (lakunauhaa, smarties-pastilleja, suklaa-nonparelleja) hämähäkkimuffinssien tekoon, iso pallokynttilä, vanhan ajan sisu-pastilleja ja extradropseja. Ja tietenkin kaunis itse askarreltu kortti ja kirje.

En taida uskaltaa käyttää noita lyhtyjä sisällä, sillä en ole aivan varma, mitä maalia niihin on käytetty ja miten se reagoi kuumetessaan. Mutta ulkonakin niille on meillä käyttöä, sillä pitäisi pitää yhdet Halloween-/synttärijuhlat aivan näinä viikkoina.


3 kommenttia:

  1. Mahtava paketti. Koko perhe huomioitu noissa ainakin lyhdyissä!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa, että paketti löysi perille, näemmä nopeastikin. Ensimmäistä kertaa tätä Smartpostia kokeilemassa :) Halloween purkit on maalattu akryyli-askartelumaaleilla, eli pitäisi kestää kuumuuttakin. Ainakin itsellä tällaisia ollut ihan sisäkäytössä jo useampana vuonna. Mukavia halloween-synttärijuhlia teille! T. SMY

    VastaaPoista
  3. Mahtavia lehtiä. Tässä täytyy ruveta katselemaan lehtitiskiä paikallisessa Sokoksessa ihan eri lailla. Kunhan vain saisi ensin nuo muut työt alta pois. Mutta saamistasi herkkuaineksista herahtaa sylki suuhun, joten pitää itsekin ruveta orientoitumaan kekrin viettoon. - Outi

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.