lauantai 23. helmikuuta 2013

Keskeneräisiä

Vähän ovat puikot käyneet ja neulakin on silloin tällöin suihkinut, mutta mitään valmista ei ole vielä tullut. No puikoilta en nyt odotakaan valmista ihan hetkeen, mutta tämä ristipisto on sellainen ikuisuusprojekti (ja kaapissa olisi toinen vastaava jonossa, siis ikuisuusprojekti). Mutta kyllä tähän joku pisto on tullut verratkaapa vaikka.
Tilanne vasemmalla on syyskuussa 2911ja nykyinen oikealla:


Jotta saisin neuleen taas edes kohtuu ajassa valmiiksi, päätin tehdä etu- ja takakappaletta yhtä aikaa, vaikkakin eri puikoilla. Linja-autossa ei onnistu mikään monimutkaisempi neule, joten sinne olen varannut tuon takakappaleen. Tulee sitä myös kotona tehtyä silloin, kun ei voi keskittyä tarkkaan työhön. Ja etukappaletta tehdään aina, kun on mahdollisuus keskittyä silmukoiden laskemiseen ja muuhun tarkkaan työhön.
Tuossa etukappaleen alla pilkottaa vaaleanpunainen suora puikko. Seivästin siihen intarsiassa käytetyt pikkukerät, sillä muuten ne pyörivät aina jossa lattialla tai purkivat muuten. Nyt on nekin hyvin helposti otettavissa työn mukana eivätkä ne karkaile.Värit poika valitsi itse paitaansa, vihreän kaupasta ja mustan lankalaatikosta.

1 kommentti:

  1. Ristipisto on selvästi edenny! Tykkään kovasti katella noita ristipistotöiden ennen-jälkeen -kuvia. (omat seisoo kaapissa).

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.