torstai 28. helmikuuta 2013

Välimuistaminen

En tiedä, miten onnistun saamaan aina niin ihania ystäviä näillä salaisilla kierroksilla. Tänään minua odotti kotona pöydällä ruskea paksu kirjekuori. Valitettavasti en malttanut ottaa siitä kuvaa ennen avaamista, joten ette pääse elämään samaa jännitystä kuin minulla oli sen nähdessäni. Huolelliset teippaukset avattuani paketista paljastui neulottu (?) pöly-/tiskirätti, puikkomitta ja Royal-patukka.
Yritin selvittää, miten tuo rätti on tehty. Se näyttää kovasti virkatulta, mutta on aivan liian joustava virkatuksi, joten oletan sen olevan neulottu. Koska se on niin reikäinen, niin se kuivunee nopeasti, mikäli on tarvetta kastella.
Puikkomitta on teeteen ja sopivaa matkakokoa. Nykyinen mittani on todella hyvä kotikäytössä, mutta ajoittain tarvitsi pienempää mukaan otettavaksi. Tosin toinen mitta on hyvä myös siitä syystä, että välillä toinen on hukassa, joko omasta syystä tai sitten näiden apuneulojien takia, joista osa neuloo itsekin.
Odottelen jo kovasti iltaa, jotta saamme lapset nukkumaan ja voin keskittyä itsekseni suklaan syömiseen. Valitettavasti nyt on hiihtoloma-aika, joten he valvovat hieman normaalia myöhempään.

3 kommenttia:

  1. Kiva, että ylläri ilahdutti!

    Tiskirätti on todellakin neulottu, ohje löytyy osoitteesta http://sarascolorwaveblog.blogspot.fi/2012/07/portcullis-dishcloth.html

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva muistaminen, kuninkaallinen suklaakin! Puikkomitta matkakokoa on todellakin näppärä apuväline käytössä.

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.